Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Δύο παιδιά! Ένα δωμάτιο!


Ένα δωμάτιο, λίγα τετραγωνικά, δύο παιδιά.Tί γίνεται όταν το σπίτι μας δεν μας προσφέρει τη δυνατότητα παιδικού υπνοδωματίου για κάθε παιδί;Αλλάζουμε σπίτι; Φυσικά και όχι…
Παίρνουμε ένα κρεβάτι πάνω - κάτω. Και προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια στην διακόσμησή του! Δείτε αυτό το δωμάτιο είναι υπέροχο! 
Έχετε πάντα στον νου σας πως λόγω έλλειψης χώρου το κρεβάτι επιβάλλεται να είναι λειτουργικό, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να αποτελεί αντικείμενο παιχνιδιού, προσιτό και ευχάριστο.
To κάλυμμα - σπιτάκι για το κρεβατάκι που θα μοιράζονται τα αδέλφια θα το βρείτε εδώ. Και είναι απλά υπέροχο! 
Έχετε σαν σύμβουλο τη γνώμη και το γούστο των παιδιών σας, εκείνα ξέρουν τι τα ευχαριστεί και τα χρώματα που τους εκφράζουν. Το παιδικό δωμάτιο, για να είναι ευχάριστο στο παιδί, θα πρέπει να είναι μια επέκταση της προσωπικότητάς του και ότι γίνεται μέσα σ’ αυτό να το εκφράζει.Δείτε αυτές τις  κουρτίνες! Είναι μοναδικές!Θα τις  βρείτε εδώ
Και βέβαια, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά. Στολίστε τον τοίχο με  αυτοκόλλητα της ζούγκλας που θα  βρείτε εδώ. Θα δώσουν μια πολύ χαρούμενη όψη! 
Στολίστε τα κρεβατάκια των παιδιών σας μ' αυτά  τα μαξιλαράκια που θα βρείτε εδώ. Είναι σκέτη γλύκα! Αφήστε τα να σας βοηθήσουν στη διακόσμηση του δωματίου τους, κάνετε μαζί χειροποίητες κατασκευές και αναπτύξτε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Και να βάλουν την πινελιά τους! 
7" Plush Gruffalo, Mouse, Squirrel, Snake, Owl and Fox Set.
Σ'ένα τέτοιο υπέροχο δωμάτιο δεν θα μένουν μόνο τα παιδιά σας. Αλλά και τα ζωάκια τους που θα βρείτε εδώ.Όλοι οι καλοί χωράνε!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


*Όλα τα παραπάνω προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στις ονομασίες τους. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.


2 σχόλια:

  1. Είναι πανέμορφο και χαρούμενο πολύ! Για τα παιδάκια μου ότι πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λένα Αρβανιτίδου11 Μαΐου 2012 στις 5:27 π.μ.

    Και διαβάστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Γκρούφαλο, υπέροχο παιδικό βιβλίο, και αν είναι λίγο πιο μεγάλο και καταλαβαίνει αγγλικά τότε ψάξτε και την ταινία μικρού μήκους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...