Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Μαγικά κουτιά με άμμο και παιχνίδια!


My Little Sandbox - Pirates Set
Μπορείτε να περάσετε μια πολύ δημιουργική μέρα με το παιδί σας παίζοντας με άμμο! Είναι μαγικά κουτιά που μέσα τους θα αδειάσετε άμμο και μικρά παιχνίδια - τα οποία περιλαμβάνονται- και το παιχνίδι αρχίζει.  Φτιάξτε με το παιδί σας τα δικά σας παραμύθια. Το σετ των πειρατών που θα βρείτε εδώ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. 

My Little Sandbox - Mermaid Set
Και βέβαια είναι υπέροχο να φτιάξετε με το παιδί σας το δικό σας παραμύθι για γοργόνες ή να ζωντανέψετε κάποιο από την μυθολογία μας. Θα αρέσει πολύ στο παιδί σας! Το καταπληκτικό σετ άμμου με γοργόνα θα βρείτε εδώ.
madhousefamilyreviews
Νομίζω πώς τα παιχνίδια, αυτά, είναι  ιδανικά για όσους δεν έχουν κήπο στο  σπίτι τους για να παίξουν τα παιδιά με την άμμο. Βρήκα και αυτό το σετ άμμου εδώ ιδανικό για όλους εμάς που θέλουμε να παίξουμε την παραλία. 
Μπορούμε, παίζοντας να μιλήσουμε στο παιδί μας για ένα σωρό πράγματα. Για τον ήλιο και την προστασία από αυτόν, για την ανάγκη να διατηρούμε την παραλία καθαρή και ένα σωρό άλλα σημαντικά θέματα.
Ότι και να παίξετε θα είναι συναρπαστικό! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από αυτή, της ανακάλυψης. Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Τα παιχνίδια μπορείτε να  βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στην ονομασία τους. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.


1 σχόλιο:

  1. Τέλεια είναι! Στο νήπιο εάν τα είχαμε θα άρεσαν τόσο στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...