Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Φτιάξτε με το παιδί σας ξύλινα κανό και βάρκες!


Είναι ιδανικό παιχνίδι,  όταν κάνει ζέστη. Γεμίστε με το παιδί σας την μπανιέρα και βάλτε μέσα μικρά κανό. Θα του αρέσει τόσο πολύ. Πάρτε παιχνίδια και βάλτε τα μέσα. Τα ταξίδια στον κόσμο της φαντασίας, μόλις, αρχίζουν!
Με αυτό το σετ που θα βρείτε εδώ μπορείτε να φτιάξετε όχι ένα αλλά 6 μικρά ξύλινα κανό και να τα χρωματίσετε όπως θέλετε. Ύστερα, βάλτε τα στην μπανιέρα σας ή στην θάλασσα και ζωντανέψτε με το παιδί σας αγαπημένα σας παραμύθια και γιατί όχι φτιάξτε τα δικά σας. 
Εάν πάλι θέλετε να φτιάξετε ένα υπέροχο ξύλινο καραβάκι με πανιά βρήκα αυτό εδώ  το βαλιτσάκι  που μεταφέρεται εύκολα παντού και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να το δημιουργήσετε μαζί. Μα είναι καταπληκτικό! 
Κι εάν θέλετε να φτιάξετε όχι ένα αλλά τρία ιστιοφόρα καράβια χρειάζεστε αυτό εδώ το σετ. Βάλτε τα στην θάλασσα, δέστε τα με σχοινί και το παιχνίδι αρχίζει!
Wooden Childrens Set of 3 Build a Sailing Boat Kit
Για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις των Βίκινγκς, θα βρείτε εδώ αυτό το μοναδικό σετ για να συναρμολογήσετε βήμα προς βήμα το καράβι τους και να πλάσετε με την φαντασία σας τις δικές σας ιστορίες. 

Junior Viking Boat Model Kit
Ότι και να κάνετε θα είναι πολύ διασκεδαστικό! Καλό παιχνίδι. 

Τα παιχνίδια  μπορείτε να  βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στην ονομασία τους. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...