Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Μια αιώρα για το μωρό μου!


Μαγική εικόνα! Ο ήλιος δύει και  βρίσκετε στην παραλία με το μωρό σας. Κάθεται ήσυχο στην αιώρα του κι εσείς απολαμβάνετε την θέα στην θάλασσα.
Είναι μία απλά υπέροχη αιώρα - κούνια που θα την βρείτε εδώ και αποτελείται από 2 μέρη: Μία ξύλινη βάση που διπλώνει και μία  βαμβακερή, οικολογική αιώρα. 
Είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού μας. Το απόλυτα χαλαρωτικό δώρο για το καλοκαίρι που κάνει ζέστη! 
Είναι πολύ ελαφριά και άνετη στη μεταφορά, συναρμολογείται γρήγορα και εύκολα και είναι απόλυτα ασφαλής για το μωρό μας χάρη στην ειδική ζώνη με την οποία το δένετε. 



Φανταστική πρόταση για το σπίτι, τον κήπο και την παραλία, χαρίζει ευχάριστους υπνάκους στο μωρό μας κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και στιγμές χαλάρωσης και παρατήρησης του κόσμου των μεγάλων.

Ένα ξεχωριστό δώρο που το νεογέννητο θα εκτιμήσει αφάνταστα! Έχει διαστάσεις: 110 x 58 εκ. και συνολικό μήκος 161 εκ. (με τη βάση) Βάρος: 3,4 κιλά Το μέγιστο βάρος μωρού που αντέχει είναι : 15 κιλά Είναι κατάλληλη για ηλικίες 0-12 μηνών. Θα την βρείτε εδώ.
Είναι ένα υπέροχο δώρο για εσάς και το μωρό σας. 
Καλό καλοκαίρι!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...