Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Για πειρατές από κούνια!


Τα παιδιά μας τα έχουμε εγκλωβίσει από μωρά, στα διαμερίσματα, τα πάμε στις κούνιες αλλά τους φωνάζουμε συνεχώς πρόσεχε και γενικά τα έχουμε αποκόψει σημαντικά από την ελευθερία του να είσαι απλά παιδί.
Όταν διαβάζω στην κόρη μου τον Πίτερ Παν μου λέει "τι δεν θα έδινα να μπω μέσα του και να παίξω στην χώρα του Ποτέ - Ποτέ"! 

Και μόλις που σκεφτόμουν μα υπάρχουν παιχνίδια ονειρικά; Βρήκα κούνιες - μαγικές!  Είναι για πειρατές. Θα βρείτε  εδώ, αυτήν που για μεγαλύτερα παιδιά.  
Kι εδώ την πρώτη που είναι για μωρά.  
Φαντάστηκα να  έχουμε μία στο δωμάτιο της κόρης μου να σαλπάρουμε για νησιά, να γινόμαστε γενναίοι πειρατές, μετά εξερευνητές , μετά δύτες που πιάνουμε καρχαρίες και να παίζουμε στην χώρα του Ποτέ - Ποτέ και τόσα άλλα! Έχει και σημαντικό πλεονέκτημα ότι δεν πιάνει χώρο για τα συνήθως μικρούλικα παιδικά δωμάτια…Πόσο ωραία είναι τα φανταστικά ταξίδια, ε;


Haba hammock chair Chilly
Κι ύστερα βρήκα αυτήν την κούνια που θα βρείτε εδώ. Είναι απλά μαγική! Να διαβάζω στην κόρη μου παραμύθια και  να είναι ξαπλωμένη, εκεί. Να ανεβάζει τα μωρά της και να τα κάνει κούνια. Να παίζει πώς είναι γοργόνα  και κάνει κούνια πάνω από την θάλασσα.
Και τέλος βρήκα μια κούνια που είναι για πειρατές! Θα την βρείτε εδώ. Το μικρό σας δεν θα κατεβαίνει από εκεί. Λατρεύω αυτές τις κούνιες, είναι βγαλμένες από παραμύθι! Μεταξύ μας, θα ήθελα να έβγαζαν σαν κι αυτές και...για μεγάλους.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τις κούνιες. 

1 σχόλιο:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...