Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Πάμε για πικ- νικ στο βουνό ή στην θάλασσα!


Με αρκετά πρόσφατα, μία  μικρή οικογενειακή αποδράση  περπάτησα στο δάσος  και ζήλεψα για μια ακόμα φορά αυτές τις μικρές ανάσες πρασίνου που μπορείς να έχεις όταν φεύγεις από την πόλη…
Δεν υπάρχει πιο μαγική στιγμή από αυτήν που φορτώνεις τις βαλίτσες. Ο χρόνος είναι σύμμαχος χαράς και ονείρου.
Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έβλεπες ήταν ανέμελα πικ νικ με οικογένειες και φίλους! Κι είναι κάτι που πραγματικά, όλοι μας, χρειαζόμαστε που και που να κάνουμε. Να φορτώνουμε βαλίτσες και να φεύγουμε.
Πάνω λοιπόν στη στιγμή  βρήκα όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για ένα τέλειο πικ - νικ. Αποτελούν τέλεια πηγή έμπνευσης για βόλτες στην φύση. Την επόμενη φορά θα φύγουμε οργανωμένοι.
Κι επειδή κάνει πολύ ζέστη, στο πικ - νικ χρειαζόμαστε  ένα  ψυγείο για να τα μεταφέρουμε όλες τις λιχουδιές που φτιάξαμε  το προηγούμενο βράδυ, δροσερές και φρέσκες! Θα το βρείτε εδώ. 
Αλλά κι  αυτή εδώ είναι μια καταπληκτική ισοθερμική τσάντα. Ιδανική για να διατηρήσει όσα μεταφέρουμε στην κατάλληλη θερμοκρασία. 
Εξαιρετική και η κουβέρτα που θα στρώσουμε  για να φάμε. Αδιάβροχη ότι πρέπει για πικ νικ, στο βουνό ή την θάλασσα. Διπλώνει, ξεδιπλώνει πολύ εύκολα. Την βρήκα  εδώ.
Κι ένα καλάθι ρετρό, εάν είστε υπέρμαχος του στιλ, με τα απαραίτητα για ένα πικ -νικ τεσσάρων ατόμων! Απλά υπέροχο. Βρείτε το εδώ.
Τέλος, βρήκα μια τσάντα  που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε  για ένα γεύμα στην φύση σε μπλε χρώμα κατάλληλη και για πικ -νικ στην παραλία. Είναι όμορφη!  Θα την βρείτε εδώ.  
Αλλά ακόμα κι εάν εργάζεστε, τόσο πολύ, ώστε δεν μπορείτε να πάτε στην εξοχή, αυτό,  κι αν είναι ιδέα!  Εμείς, πάντως, την επόμενη φορά θα κάνουμε πικ - νικ σίγουρα στην θάλασσα! Καλό καλοκαίρι.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα είδη για το πικ-νικ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...