Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ένα υπέροχο χάρτινο σπιτάκι με συρτάρια!


PT Storage House of Boxes Kraft Paper, Natural Brown
Είναι ένα μαγικό σπιτάκι με συρτάρια. Μέσα του μπορείτε να κρύψετε τα πάντα. Από τα είδη κατασκευών σας, κουμπιά, μικρά κομματάκια ύφασμα, κορδέλες, πούλιες, μέχρι, κοχύλια και μικρές πέτρες που μαζέψατε στην παραλία. Είναι φτιαγμένο από χαρτόνι. Ιδέες για την χρήση του υπάρχουν πολλές. Μπορείτε  να το χρησιμοποιήσετε σαν ημερολόγιο για να μετράτε τις μέρες.
PT Storage House of Boxes Kraft Paper, Pink
Μια καλή ιδέα για παιχνίδι είναι να τοποθετήσετε αυτοκόλλητα με  γράμματα, να δώσετε στο παιδί σας παιχνίδια και να του ζητήσετε να τα βάλει στο συρτάρι με το γράμμα που του ζητάτε. Μπορείτε ακόμα, να γράψετε αριθμούς και να ζητήσετε από το παιδί σας να βάζει τόσα παιχνίδια όσα ο αριθμός που του λέτε. Ότι και να κάνετε θα είναι υπέροχο! 
PT Storage House of Boxes Kraft Paper, Grey
Πανέμορφο σπιτάκι! Με πολλές χρήσεις. Θα το βρείτε σε τρία χρώματα, φυσικό καφέ, εδώ, φούξια εδώ και γκρι, εδώ. Εμένα, θα μου άρεσε για να κρατάω σε τάξη τους θησαυρούς που μαζέψαμε στην παραλία. Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα..Διαβάζω πάντα με χαρά τις αναρτήσεις σου και περιμένω με αγωνία την επόμενη ευφάνταστη ιδέα..
    Συγχαρητήρια για το blog σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...