Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ένα υπέροχο ξύλινο κουκλόσπιτο!


Είναι ένα υπέροχο ξύλινο,  εξοχικό κουκλόσπιτο. Έχει  τρεις ορόφους που συνδέονται μεταξύ τους με σκάλες.  Περιλαμβάνει 17 έπιπλα και μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε κούκλα. Είναι ένα υπέροχο κουκλόσπιτο της Kidkraft  που θα βρείτε εδώ.
Οι κούκλες σας μπορούν να κάνουν  ένα απολαυστικό μπάνιο και να γίνουν όμορφες! Δείτε με τι υπέροχο χρώμα είναι βαμμένο το μπάνιο. 
Οι κούκλες σας θα θέλουν να  κοιμηθούν στα κρεβάτια τους και να παίξουν στο δωμάτιο με το μωρό. Πανέμορφο δωμάτιο στα ροζ! Δείτε το βίντεο με το κουκλόσπιτο και θα καταλάβετε πόσο όμορφο είναι! Εάν δεν είχα ήδη ένα της Kidkraft  θα έπαιρνα αυτό δώρο στην κόρη μου. 
Το σαλόνι κι αυτό είναι μοναδικό. Στον τοίχο υπάρχει ακόμα και τζάκι ζωγραφισμένο. Το βλέπω και σκέφτομαι το κουκλόσπιτο που έχουμε. 
Όλα τα σπιτάκια έχουν ποιότητα και μεγάλη αντοχή. Σχεδιασμένα με την τελευταία λεπτομέρεια. Καλό παιχνίδι! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε το κουκλόσπιτο.


2 σχόλια:

  1. Πόσο τα ζηλεύω αυτά τα παιχνίδια!
    Ελπίζω το επόμενο να είναι κορίτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσούλα μου, στο εύχομαι ολόψυχα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...