Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τα φανταστικά σχολικά είδη Tyrell Katz!


Σε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία! Μικροί και μεγάλοι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία τους, ξεκούραστοι, ανανεωμένοι και ελπίζω χαρούμενοι. 
Μήπως ψάχνετε για σχολικά είδη; Ο James Tyrrell από το Λονδίνο έχει φτιάξει μοναδικά σχολικά είδη. Πηγή έμπνευσής του ότι ακριβώς αρέσει στα παιδιά. 
Όλα τα σχολικά είδη Tyrell Katz δεν είναι μόνο πολύ όμορφα, έχουν εξαιρετική ποιότητα και είναι πολύ ανθεκτικά. Μια μοναδική σχολική τσάντα που είναι συγχρόνως και εκπαιδευτική. 

Μαθαίνει στο παιδί μας τα μέσα μεταφοράς και θα την βρείτε εδώ. Η τσάντα είναι ελαφριά, άνετη, πολύ ανθεκτική και έχει μαλακή επένδυση στις τιράντες. Επιπλέον, στις πλαϊνές τσέπες μπορείτε να βάλετε το παγούρι ή οποιοδήποτε άλλο χρήσιμο αντικείμενο π.χ. το παγούρι.
Μου αρέσουν τα σχέδια, τα χρώματα, το θέμα της τσάντας... όλα! Θα την βρείτε εδώ και με θέμα τα άλογα. Δεν είναι υπέροχη; 
Όμορφη, πρακτική αλλά κυρίως ποιοτική κασετίνα που ταιριάζει με την τσάντα και σίγουρα θα ξετρελάνει τα μικρά μας. Μια υπέροχη κασετίνα!
 (θα την βρείτε εδώ)

Και βέβαια υπάρχει το αντίστοιχο σετ φαγητού για το σχολείο! Αποτελείται από τρία πλαστικά δοχεία, εξαιρετικής ποιότητας. Και θα το βρείτε εδώ.


Μου άρεσε πολύ, ακόμα, ένα μπουκάλι νερού για πειρατές!  Είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο και πλένετε στο χέρι. Θα το βρείτε εδώ

Όταν αρχίσουν τα πρωτοβρόχια θα είναι πολύ χρήσιμη. Μία πολύ όμορφη πειρατική ομπρέλα που θα βρείτε εδώ.

Για την μικρή μας μπαλαρίνα! Μία υπέροχη τσάντα μπαλέτου και όχι μόνο. Είναι κατάλληλη για το σχολείο, το κολυμβητήριο όλα τα αθλήματα. Έχει έντονα χρώματα, μοναδικά σχέδια. Είναι αδιάβροχη και θα την βρείτε εδώ.


Ένα τσαντάκι φαγητού για μπαλαρίνες. Θα κρατήσει το φαγητό του παιδιού φρέσκο και ζεστό. Περιέχει velcro λουρί για να κρατάει το μπουκάλι νερού στην σωστή θέση.

(θα το βρείτε εδώ)
Και μια σχολική κασετίνα με μοναδικά σχέδια από τον James Tyrrel. Είναι  ευρύχωρη, από ανθετικό υλικό, η κασετίνα  θα κάνει παρέα στους μικρές μαθήτριες όλη την σχολική χρονιά! Θα την βρείτε εδώ.
Τα μοναδικά, δημιουργικά σχέδια του James Tyrrell και της ομάδας του μπορεί κανείς να βρει σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο.  Για μοναδικές σχολικές εμφανίσεις! Είναι υπέροχα. 



Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα σχολικά είδη. 


Προσφορές - you.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online σήμερα! Κάντε Click Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...