Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Οικολογικά παιχνίδια!


Είναι ένας μαγικός κόσμος από πράσινα παιχνίδια! Να πώς η ανακύκλωση χαρτιού γίνεται εύκολα παιχνίδι! Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι, που βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν την διαδικασία της ανακύκλωσης χαρτιού και να αποχτήσουν οικολογική συνείδηση.
Με τη βοήθεια του «Recycle Puzzle Set» τα παιδιά μπορούν να μετατρέψουν χαρτιά που δεν χρειάζονται πια σε κομμάτια παζλ! Ενώνοντας μεταξύ τους τα κομμάτια παζλ, μπορούν να φτιάξουν ένα μεγάλο παζλ αποκλειστικά από ανακυκλωμένο χαρτί! Θα το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ. Είναι παιχνίδι κατάλληλο για ομαδική δραστηριότητα, προάγει τη συνεργασία, τη βιωματική εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση.Θα ήταν ωραίο να υπήρχε και στα σχολεία μας.
Κι εάν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας οικολογικό τρένο; Η λύση είναι το παιχνίδι αυτό που θα  βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.  Απλά υπέροχο σαν ιδέα και σαν υλοποίηση! Κι επειδή τα παιδιά μας χρειάζεται να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση...
Mπορούμε να μάθουμε τι είναι η οικιακή κομποστοποίηση, μέσα από το παιχνίδι.  Το παιχνίδι “Worm Composting Pod” μας δίνει τη δυνατότητα με εύκολο, βιωματικό και εποπτικό τρόπο να κατανοήσουμε την διαδικασία της.
θα το βρείτε εδώ
Να φτιάξουμε λίπασμα από οικιακά οργανικά απορρίμματα και να φυτέψουμε ένα «μαγικό φασόλι» με ένα μήνυμα για τα παιδιά! Μοναδικά καινοτόμο, άριστα σχεδιασμένο και απλό στη χρήση του κάνει φιλική τη διαδικασία της κομποστοποίησης σε παιδιά και γονείς!!! 
Θα το βρείτε εδώ. Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...