Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

«Όλοι για έναν και ένας για όλους» στη Μικρόπολις


Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είμαστε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι). Το μεγαλύτερο φεστιβάλ κοινωνικής ευαισθητοποίησης για παιδιά και γονείς, πραγματοποιείται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από 20 έως και 23 Σεπτέμβρη.
Το Φεστιβάλ, τελεί για 3η χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Περισσότεροι από 30 καταξιωμένοι περιβαλλοντικοί, ανθρωπιστικοί και πολιτιστικοί φορείς, μουσεία, εκδοτικοί οίκοι, ινστιτούτα αλλά και καλλιτεχνικά και ψυχαγωγικά σχήματα ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις μαζί με χιλιάδες παιδιά και γονείς από όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο της Μικρόπολις 2012.
Η «Μικρόπολις» πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση παιδιών 2 -13 ετών σε θέματα ποιότητας ζωής, μέσα απ΄το παιχνίδι! Ξεναγοί μικρών και μεγάλων είναι η μικρή Πόλυ, μαζί με τον  καλύτερο της φίλο, τον Κοσμά. Παρέα υποδέχονται στις συναρπαστικές Γειτονιές της «Μικρόπολις» 2012 μαθητές Δημοτικού, παιδιά και γονείς σε μια ημερήσια εκδρομή γεμάτη δραστηριότητες!
Μία μοναδική στο είδος της έκθεση που πλαισιώνεται από ένα ευρηματικό πρόγραμμα εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Ιστοσελίδα mikropolisfestival.gr
Σελίδα στο facebook 

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, (Πειραιώς 100, Γκάζι). Υποδομές χώρου φιλικές προς ΑμΕΑ. Πρόσβαση με Αττικό Μετρό: Γραμμή 3 – Στάση Κεραμεικός. Είσοδος – έξοδος: από οδό Περσεφόνης.


Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας
Πέμπτη 20 & Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, 09.00 – 14.00: Μόνο προγραμματισμένες επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων απ’ όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.
Σαββατοκύριακο 22 & 23 Σεπτεμβρίου, 10.00 – 20.00: Παιδιά και συνοδοί, προγραμματισμένες επισκέψεις Φορέων για το Παιδί.

Εισιτήρια – Προπώληση
Δωρεάν είσοδος: Δημοτικά Σχολεία και ΑμΕΑ 
Γενική είσοδος: 5€ το άτομο
Πολύτεκνοι και άνεργοι: 2€ το άτομο (με την προσκόμιση σχετικής κάρτας)
Προπώληση: www.viva.gr


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...