Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Τα Lego για κορίτσια! Κι είναι υπέροχα!


Για όλους εμάς που λατρεύουμε τα Lego και έχουμε κοριτσάκια υπάρχει η σειρά Lego Friends που είναι απλά υπέροχη! Η LEGO έβγαλε την πρώτη κοριτσίστικη σειρά της. Τα παιχνίδια είναι κατάλληλα για κοριτσάκια απο 5 χρόνων, που με τις 5 lego-φίλες (την Emma, Mia, Andrea, Stephanie και Olivia) μπαίνουν σε ένα κόσμο φανταστικό. 
θα το βρείτε εδώ
Χτίστε σπίτια, σαλόνια ομορφιάς, κτηνιατρεία, φούρνους και άλλα πολλά. Δείτε αυτό το κουκλόσπιτο. Είναι απλά υπέροχο! Δεν έχω λόγια. Θέλω να το πάρω στην κόρη μου τα Χριστούγεννα. Κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστό. Έχει φτιαχτεί με απίστευτα χρώματα και λεπτομέρειες. Αυτή είναι η κρεβατοκάμαρα!
Κι αυτή είναι η κουζίνα. Θέλω να γίνω παιδί και να παίξω! Η κόρη μου θα το λατρέψει! Θα το βρείτε εδώ. Η τιμή του είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τις τιμές που έχω δει σε διάφορα καταστήματα. 
Κι εάν θέλετε μπορείτε να βρείτε το ξεχωριστό δωμάτιο της Μία, εδώ.Πόσο πολύ μου αρέσει. Είναι υπέροχο! 
θα το βρείτε εδώ 
Εάν πάλι ψάχνετε για ένα κουκλίστικο δεντρόσπιτο θα το βρείτε εδώ. Και είναι καταπληκτικό! Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να παίξει μαζί του; 

Κι αυτό είναι ένα πανέμορφο σπιτάκι για τον σκύλο της. Θα το βρείτε εδώΚαι το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ! Θα βρείτε από καφέ, εδώ μέχρι φούρνοστούντιο σχεδιάσης ρούχων. Κάντε κλικ πάνω τους για να τα βρείτε. 


Απλά υπέροχα παιχνίδια! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Εάν θέλετε να αγοράσετε τα παιχνίδια μέσω Amazon διαβάστε αυτό το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...