Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πώς να κάνετε παιδικό πάρτι σ' ένα αληθινό κουκλόσπιτο!



Είναι πραγματικά απίστευτο τι αποφάσισε να κάνει η μαμά Erin για την κορούλα της που είχε γενέθλια! Παιδικό πάρτι σε αληθινό κουκλόσπιτο έχετε δει ποτέ; Μόλις το είδα, ενθουσιάστηκα! Στο blog της όλες οι λεπτομέρειες. 

Το κουκλόσπιτο που έφτιαξε είναι σε αληθινές διαστάσεις  για τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους για το πάρτι της μικρής της! Η ιδέα υλοποιήθηκε από την  μαμά Erin που φαίνεται πως έχει καταπληκτικές ιδέες και την ομάδα της. Η Erin επέλεξε για χώρο το παλιό δημαρχείο της πόλης, στην Καλιφόρνια  και πραγματικά αξίζει να το δείτε. 
Αυτό που με έκανε να ενθουσιαστώ, ακόμα περισσότερο ήταν το κουκλόσπιτο! Είναι σαν κι αυτό που έχει η  κόρη μου και το είχαμε πάρει από το Amazon.

Σκέφτομαι κι εγώ να κάνω πάρτι με το ίδιο θέμα. Άλλωστε της αρέσει να παίζει πολύ εκεί και να του αλλάζει συχνά την διακόσμηση. Θα αρέσει πολύ στην κόρη μου! Καλή διασκέδαση εάν το δοκιμάσετε! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι πολύχρωμα χαρτιά και πολύ φαντασία! Καλή επιτυχία.
photos via andersruff
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα όλα!!!! Μπραβο στην μαμα Erin!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαράς το κουράγιο της μαμάς! Απίστευτη δουλειά και τέλειο αποτέλεσμα!!! Φαντάζομαι την χαρά της κόρης και των φιλενάδων =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...