Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Πώς να φτιάξετε με το παιδί σας τα δικά σας παραμύθια!



Όταν κάποτε, ρώτησε, μια μαμά τον Αϊνστάιν πώς θα κάνει το παιδί της έξυπνο, εκείνος της απάντησε να του λέει πολλά παραμύθια. Τα παραμύθια σε κάνουν να βλέπεις την ομορφιά του κόσμου. Κάνουν καλό κι  ένας όμορφος τρόπος να μυήσετε το παιδί σας στην μαγεία τους είναι το παιχνίδι! 

Για να δημιουργήσετε ένα φανταστικό παραμύθι, χρειάζεστε μια πριγκίπισσα, έναν δράκο κι έναν βάτραχο! Θα ζουν σ΄ένα κάστρο και θα συμβούν πολλά για να πείτε το "ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα"! 
Θα το βρείτε εδώ
Ψάχνοντας, ανακάλυψα πώς υπάρχει ένα μαγικό κουτί με χάρτινες φιγούρες που μπορούμε να τις φτιάξουμε με το παιδί μας και να πλάσουμε του κόσμου τα παραμύθια. Είναι ένα όμορφο παιχνίδι!  Μπορούμε να το πάρουμε μαζί μας παντού, είναι ένα παιχνίδι μοναδικό που προάγει την καλλιέργεια του λόγου, της φαντασίας και της δημιουργικότητας.  
Θα το βρείτε εδώ
Για τους μικρούς λάτρεις των παραμυθιών υπάρχει κι αυτό το κουτί με τα τερατάκια. Στην κόρη μου λέω παραμύθια από τότε που ήταν στην κοιλιά μου. Αγαπάει πολύ την μυθολογία και τις αρέσουν οι ιστορίες με τα τέρατα. Κάποιες φορές μου λέει να φτιάξουμε παραμύθια με τα δικά μας τερατάκια. 

Θα το βρείτε εδώ
Κι εάν το μικρό σας λατρεύει τις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας θα χρειαστείτε αυτό το κουτί με τα χάρτινα ρομποτάκια. Είναι απίστευτο για πόσα πράγματα μπορούμε να μιλήσουμε στο παιδί μας μέσα απ΄τα παραμύθια.

Θα το βρείτε εδώ
Αλλά το πιο μαγικό είναι με πόση αγάπη θα μάθει να τ΄ακούει και αργότερα, να τα διαβάσει εάν παίξετε μαζί του. Αυτό που λείπει, σήμερα, είναι η αγάπη για τα βιβλία. Εάν θέλουμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας, ας ξεκινήσουμε  παίζοντας και φτιάχνοντας παραμύθια! Καλό παιχνίδι! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Εάν θέλετε να αγοράσετε τα παιχνίδια μέσω Amazon διαβάστε αυτό το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...