Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ένα βραβευμένο οικολογικό κουκλόσπιτο!


Όλα ξεκίνησαν όταν μια σχεδιάστρια της PlanToys  ήταν μικρή λάτρευε να παίζει με κούκλες και κουκλόσπιτα. Ακόμα, θυμάται, όπως λέει, το πρώτο της κουκλόσπιτο και από τότε είχε ένα όνειρο. Όταν θα μεγάλωνε θα έφτιαχνε ένα δικό της  ώστε τα παιδιά να παίζουν με τα δικά της παιχνίδια.
Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα όταν ζήτησε από τον υπεύθυνο σχεδιασμού της PlanToys να δημιουργήσει ένα νέο κουκλόσπιτο και να το ενσωματώσει στη υπάρχουσα σειρά Plan Dollhouse. Και είναι πραγματικά υπέροχο! Και το σημαντικό; Μαθαίνει τα παιδιά μας πώς να σέβονται το περιβάλλον. 
Δεν είναι απλώς ένα κουκλόσπιτο. Έχει σχεδιαστεί για να μυήσει το παιδί μας στον μαγικό κόσμο του οικολογικού τρόπου ζωής. Θα το βρείτε εδώ. Ένας μαγικός τρόπος να μυήσουμε τα παιδιά μας σ'έναν άλλο τρόπο ζωής. Ο σχεδιασμός του ξεκίνησε με ένα προσχέδιο του ονείρου της, ένα οικολογικό σπίτι που αντιπροσωπεύει έναν οικολογικό τρόπο ζωής.Η σκέψη της ήταν όλοι οι γονείς σε όλο τον κόσμο να διδάξουν στα παιδιά τους την ανάγκη για οικολογικές συνήθειες στη ζωή τους . 
Το Οικολογικό Κουκλόσπιτο με Επίπλωση είναι ένα καινοτόμο και διασκεδαστικό παιχνίδι, σχεδιασμένο με οικολογική συνείδηση σε κάθε του λεπτομέρεια. Στόχος είναι να διδάξει σε κάθε παιδί πώς να ζει οικολογικά και να προστατεύει το περιβάλλον μέσα από διάφορους ρόλους. Επίσης παρακινεί τα παιδιά να κάνουν συζητήσεις σε ότι αφορά ένα κόσμο πιο «πράσινο».
Το Οικολογικό Κουκλόσπιτο με Επίπλωση διαφέρει από τα υπόλοιπα κουκλόσπιτα γιατί χρησιμοποιεί εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Κάθε κομμάτι του σπιτιού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δείχνει το ενδιαφέρον του προς το περιβάλλον. Έχει τουρμπίνα ανέμου, ηλιακούς συλλέκτες, δεξαμενή συλλογής βρόχινου νερού, οικολογικές προσόψεις και κάδους ανακύκλωσης.
Το Οικολογικό Κουκλόσπιτο έχει πάρει το Πλατινένιο Βραβείο Oppenheim Toy Portfolio. Μου αρέσει πολύ! Νομίζω, η αγάπη για την γη μας μαθαίνεται στα παιδιά μας, καλύτερα, μέσα απ΄το παιχνίδι. 

Εάν θέλετε να αγοράσετε το κουκλόσπιτο μέσω Amazon διαβάστε αυτό το άρθρο εδώ.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...