Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Το δάσος των Χριστουγέννων στην Νάουσα!


Τα φετινά Χριστούγεννα στη Νάουσα θα είναι απλά μαγικά! Το Δάσος των Χριστουγέννων θα λειτουργήσει στο άλσος Αγίου Νικολάου το διάστημα από 5 Δεκεμβρίου 2012 έως 6 Ιανουαρίου 2013. Περιττό να σας πω ότι τον Άγιο Νικόλαο στην Νάουσα τον έχουμε επισκεφτεί οικογενειακώς πολλές φορές και είναι ένα μαγικό μέρος όλες τις εποχές. Το δάσος, αυτό το αγαπάμε πολύ! Μακάρι να πάμε, φέτος!
Στόχος της  πρωτοβουλίας,  είναι η Νάουσα και το πανέμορφο άλσος Αγίου Νικολάου, να γίνουν τόποι προορισμού επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα, σε συνδυασμό και με τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου «3-5 Πηγάδια συμβάλλοντας θετικά στην ανάπτυξη της πόλης με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τις παραδόσεις .

Το αγαπημένο Δάσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας, με την ασύγκριτη ομορφιά που είναι πολύ λίγο ότι κι εάν πει κάποιος, μεταμορφώνεται για ένα μήνα σε μαγικό Δάσος των Χριστουγέννων! Παραμυθένια μανιταρόσπιτα, χιονισμένα σπιτάκια, χριστουγεννιάτικο λούνα πάρκ, και πολλές γιορτινές δράσεις για διασκέδαση συνθέτων ένα λαμπερό σκηνικό μέσα στη φύση, το οποίο περιλαμβάνει:

φαντασμαγορικό Σπίτι και ταχυδρομείο του «Αη-Βασίλη», φάτνη και πάρκο ελάφια, χριστουγεννιάτικο τρενάκι, Carrousel και πολλά παιχνίδια, δημιουργικά Εργαστήρια και αμέτρητα φανταστικά ξωτικά, ζωάκια του δάσους, λουλουδονεράιδες και καλικαντζάρους για ατελείωτο παιχνίδι.


Αξίζει να πάμε! Περισσότερες πληροφορίες για το «Δάσος των Χριστουγέννων»στην σελίδα christmas-forest.gr


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία ιδέα, που σίγουρα θα ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι! Πολύ θα ήθελα να πάω!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...