Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα. Πώς διακοσμήσετε γιορτινά το σπίτι σας!


Είναι μια εξαιρετική ιδέα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Μπορείτε να πάρετε καραμέλες, να τις κρεμάσατε στο ταβάνι και έτοιμο το χιόνι να πέφτει, απαλά, πάνω από το γιορτινό τραπέζι σας. 
Το συγκεκριμένο τραπέζι διακοσμήθηκε με αυτόν τον τρόπο για έναν γάμο. Αλλά γιατί να μην δοκιμάσουμε να το κάνουμε κι εμείς; Το αποτέλεσμα σίγουρα, πολύ εντυπωσιακό. Θα κλέψει την παράσταση.   
Εναλλακτικά, στολίστε τις καρέκλες σας με φτερά. Μοναδική ιδέα!  Μου αρέσει  πολύ. 
Μπορείτε, ακόμα, να φτιάξετε εύκολα φαναράκια με νερό και κεράκια που επιπλέουν μαζί με το παιδί σας. Θα του αρέσει πολύ!
Φέτος, οι γιορτές για να είναι μαγικές θέλουν έμπνευση και φαντασία.  
Ή να στολίσετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σας με έναν εναλλακτικό τρόπο. Όμορφα είναι!
Ότι και να κάνετε θα περάσετε ωραία. 
tumblr
Καλό παιχνίδι!
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

2 σχόλια:

  1. Η ιδέα με τα ζαχαρωτά είναι απίστευτη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες ιδέες ευχαριστούμε πολύ! Τρελαίνομαι για τα Χριστούγεννα και διακοσμώ κάθε γωνιά του σπιτιού!! Μεγάλη σημασία για εμένα έχει και η κρεββατοκάμαρα! Έβαλα από άκρη σε άκρη πολλά πολλά λαμπάκια και έβαλα αυτά τα τέλεια σεντόνια https://www.bedandbath.gr/leuka-eidi/sentonia/ που είνια το απόλυτο χριστουγννιάτικο χουχούλιασμα και έφτιαξα και την ιδέα σου με τα βαζάκια και τα κεράκια και είναι το δωμάτιο ένα όνειρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...