Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Υπέροχα παιχνίδια για να ανακαλύψετε με το παιδί σας τον κόσμο!



Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ανακαλύψετε με το παιδί σας τον κόσμο από το παιχνίδι. Εάν έχετε σπίτι σας χαρτόκουτες μπορείτε να κάνετε μέχρι ένα αεροπλάνο και να πετάξετε ψηλά.  Μπορείτε να φτιάξετε τα πάντα. 

Το μυστικό; Το μαγικό κουτί της MakeDo που θα βρείτε εδώ περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε την συναρμολόγηση παιχνίδι! 
Το κλασικό παιχνίδι κατασκευών που αποτελείται από ξύλινα κομμάτια, ένας υπέροχος τρόπος για να φτιάξετε με το παιδί σας την πόλη με τους δρόμους των ονείρων σας. Θα το βρείτε εδώ.
Σας αρέσουν τα οχήματα; Τα οχήματα που είναι αληθινά και κινούνται σε 4 τροχούς; Με το Rolobox που θα βρείτε εδώ μπορείτε να φτιάξετε τα πάντα, αρκεί να έχετε κούτες! Καταπληκτική ιδέα για παιχνίδι! Μόλις η κόρη μου είδε το κινούμενο κάστρο ξετρελάθηκε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνουμε. 
Και βέβαια δεν θα μπορούσα να μην προτείνω τα σετ της Lego που θα βρείτε εδώ με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε μία ολόκληρη πόλη. Καταπληκτικό παιχνίδι! 
Εάν πάλι θέλετε να κάνετε με το παιδί σας κάτι πραγματικά συναρπαστικό τότε δείτε το ποδήλατο Berg. Ένα πανέμορφο και βραβευμένο ποδήλατο. 
Είναι σίγουρα μοναδικό αφού θα το κατασκευάσετε εσείς. Δεν θα χρειαστείτε εργαλεία ή ειδικές γνώσεις. Θα βρείτε τα πάντα στο κουτί. 
Το συναρπαστικό; Μεταμορφώνεται. Μαζί του δεν θα έχετε μόνο ποδήλατο, αλλά σκούτερ και γερανό.
Θα το βρείτε εδώ. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια. Είναι όλα τους υπέροχα!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...