Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα στην Αθήνα!



Φέτος, τα Χριστούγεννα μπορούμε να περάσουμε μαγικά με τα παιδιά μας στην Αθήνα! Διαβάστε όλες τις εκδηλώσεις που αξίζει να παρακολουθήσετε και αφεθείτε στην μαγεία των γιορτών! 
Η Αθήνα γιορτάζειΟ παλμός των γιορτών δίνεται από τις πλατείες Συντάγματος, Κλαυθμώνος και Μοναστηρακίου, ενώ παράλληλα η γιορτή απλώνεται και σε 26 άλλες γειτονιές, 13 κέντρα πολιτισμού, με 550 καλλιτέχνες και 200 παιδαγωγούς. 
Ο Δήμος Αθηναίων κινητοποιεί τις πιο δημιουργικές, και και δραστήριες ομάδες της πόλης προκειμένου να υλοποιήσει ένα πολύ πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που θα βρείτε εδώ
Έως τις 6/01/13 το λούνα παρκ  Αηδονάκια φιλοξενεί το αεροπλάνο του Άγιου Βασίλη! Θα σας ταξιδέψει με μια animated ταινία στο χωριό του διασχίζοντας τόπους φανταστικούς.

Μια Εορταστική μέρα στο Μουσείο ΑκρόποληςΣτις 29, και 30 Δεκεμβρίου, το Μουσείο Ακρόπολης οργανώνει χριστουγεννιάτικα παιδικά εργαστήρια, ειδικές περιηγήσεις των παιδιών στους εκθεσιακούς χώρους, εορταστικές μελωδίες μια Παιδική Χορωδία, οικογενειακά αρχαιολογικά παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Συναυλία Disney «Magical music from the movies», στο Μέγαρο Μουσικής. Στις 28 και 29 Δεκεμβρίου, ακούστε τραγούδια από τις αγαπημένες σας ταινίες: Εισαγωγή Disney Classics, Ταρζάν, Η μικρή Γοργόνα, Ηρακλής, Μαίρη Πόππινς, Η Ωραία και το Τέρας, Αλλαντίν, Μουλάν, Η Παναγία των Παρισίων, Ο Βασιλιάς των λιονταριών.
Καλές γιορτές σε όλους! Με υγεία και αγάπη! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...