Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Lego 8547 Mindstorms NXT 2.0! Ένας απίθανος τρόπος να μυήσετε το παιδί σας στον κόσμο της ρομποτικής.


Ακόμα και εάν δεν είστε λάτρεις της ρομποτικής μ΄αυτό το ρομπότ θα γίνετε και εσείς και το παιδί σας! Είναι το καταπληκτικό ρομπότ της Lego 8547 Mindstorms NXT 2.0 που κατασκευάζεις κομμάτι - κομμάτι και θα βρείτε εδώ. Συνδέεται με κατάλληλο λογισμικό στον υπολογιστή και κινείται, μεταμορφώνεται. Είναι απίθανο! Καταπληκτικό παιχνίδι.
Η νέα, βελτιωμένη έκδοση του LEGO® MINDSTORMS® - το LEGO® MINDSTORMS® NXT 2.0 – είναι πιο εντυπωσιακό, εξυπνότερο και πιο εύκολο στην εκμάθησή του, ώστε να μπορείτε να το τροποποιήσετε όπως εσείς θέλετε! 
Βασιζόμενο στη μοναδική δυναμική του προχατόχου του, το ΝΧΤ 2.0 επεκτείνει τις δυνατότητές του με νέους πρωτοποριακούς αισθητήρες αφής, υπερήχων και χρωμάτων! 
Μάλιστα με τον αισθητήρα χρωμάτων το ρομπότ που θα κατασκευάσετε έχει τη δυνατότητα να βλέπει και να διαχωρίζει τα χρώματα, να αντιλαμβάνεται τις διαφοροποιήσεις στο φως, αλλά και να λειτουργεί σαν λάμπα εκπέμποντας μπλε, πράσινο και κόκκινο φως! 
Στις νέες προσθήκες στη ρομποτική σειρά της Lego, μπορούμε να καταγράψουμε τη δυνατότητα τηλεκατεύθυνσης της κατασκευής από τους χρήστες, καθώς και την πλήρη παραμετροποίησή της, αφού μπορείτε να προσθέσετε τους δικούς σας ήχους και φωτογραφίες στο λογισμικό του. 
Συνολικά μπορείτε να κατασκευάσετε και να προγραμματίσετε 4 είδη ρομπότ, μεταξύ των οποίων έναν κροκόδειλο και ένα όχημα που εκτοξεύει «μπάλες φωτός», ενώ περιλαμβάνει 16 ολοκαίνουργια πρότυπα προγραμματισμού για το ρομπότ που θα κατασκευάσετε. Περιέχει 612 κομμάτια. Καλό παιχνίδι! Θα βρείτε εδώ.
Διαβάστε, αυτό το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να το αγοράσετε.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...