Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό με polymer clay!



Φέτος, τα Χριστούγεννα μπορείτε να κάνετε κάτι πολύ ξεχωριστό! Να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό βγαλμένο από παραμύθι με polymer clay! To Polymer clay είναι μαλακό υλικό σε διάφορα χρώματα που μοιάζει με πλαστελίνη αλλά ψήνεται, στερεοποιείται και μένει για πάντα αυτό που φτιάξατε.
Θα το βρείτε εδώ σε λευκό χρώμα και πολύ καλή τιμή και είναι ιδανικό για να αρχίσετε να δημιουργείτε. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα! Θα τα πλάσετε, θα τα ψήσετε και θα τα χρωματίσετε. 
Ένας υπέροχος τρόπος να κρατήσετε το παιδί σας, δημιουργικά απασχολημένο τις γιορτές. Μπορείτε να φτιάξετε πανέμορφα στολίδια που θα στολίσουν το δέντρο σας. 
Μπορείτε να τα στολίσετε με ελατάκια και να το διακοσμήσετε πετώντας χιόνι. Η ιδέα μου αρέσει πολύ! Ότι και να φτιάξετε θα περάσετε υπέροχα! 
Καλό παιχνίδι! Καλές γιορτές να έχουμε! 
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε το polymer clay.
via  etsy
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...