Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Τα υπέροχα παιδικά παπούτσια Toms!





Μόλις τα είδα μου άρεσαν πολύ. Τα παπούτσια Toms είναι απλά υπέροχα! Κάθε φορά που αγοράζουμε ένα ζευγάρι, ένα ζευγάρι παπούτσια πηγαίνει σε ένα παιδί που τα έχει πραγματικά, ανάγκη.

Πέρα από αυτό έχουν έχουν εξαιρετική ποιότητα. Φτιαγμένα με καθημερινά υλικά όπως λινάτσα, διάτρητο καραβόπανο είναι ιδανικά για κάθε ηλικία! 
 θα τα βρείτε εδώ
Μάλλινα μποτάκια με εσωτερική επένδυση. Μοναδικά παπούτσια! Βγαίνουν σε πολλά χρώματα και είναι πολύ άνετα και πολύ ζεστά. Καταπληκτικά! 
Θα τα βρείτε εδώ
Φοριούνται παντού και όλες τις ώρες! Όλα ξεκίνησαν όταν  ο Αμερικανός Blake Mycoskie ταξιδεύοντας σε ένα χωριό της Αργεντινής διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είχαν παπούτσια για να φορέσουν Θέλοντας να τα βοηθήσει δημιούργησε την TOMS με το σύνθημα "ένα για ένα"! "one for one"!    
Θα τα βρείτε εδώ 
Παπούτσια Mary Jane, με γκλίτερ! Για τις μικρές μας πριγκίπισσες. Έχουν πολύ βολικό  κούμπωμα για να τα βάζουν και να τα βγάζουν τα μικρά μας, εύκολα. Κι η σόλα τους είναι πολύ μαλάκή. Τέλεια είναι! Βγαίνουν σε κόκκινο, φούξια και μαύρο χρώμα! 

Θα τα βρείτε εδώ  
Θα τα βρείτε εδώ  
Σε ροζ για παιδιά αλλά και για μας! 

Θα τα βρείτε  εδώ 
Και σε ασημί χρώμα! 
  Θα τα βρείτε  εδώ 
Σε χρυσό! 
Θα τα βρείτε   εδώ  
Θα τα βρείτε   εδώ  
Σε μαύρο και σε γκρι. Είναι όλα τους μοναδικά!

Θα τα βρείτε   εδώ  
Βγαίνουν σε ροζ χρώμα.
Θα τα βρείτε εδώ
Σε γκρι και σε πολλά, πολλά άλλα. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παπούτσια.

 Θα  βρείτε  εδώ σε πολλά χρώματα
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

1 σχόλιο:

  1. Είναι πολύ όμορφα παιδικα παπουτσια , άνετα, μοντέρνα και πάνω απ'όλα αξίζει να αγοράσουν όλες οιμαμάδες ένα ζευγάρι για τα παιδιά τους λόγω του φιλανθρωπικού τους χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...