Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Πολιτιστικό διήμερο στο Γκάζι. Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Δ.Α.Π.) σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε ένα διήμερο πολιτιστικών, δημιουργικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών - και όχι μόνο - δραστηριοτήτων για παιδιά από 5 έως 12 ετών.
Στόχος τους είναι να μεταμορφώσουν την Τεχνόπολη για δύο μέρες, σε ένα μεγάλο «υπαίθριο Κ.Δ.Α.Π.» με τη συμμετοχή παιδιών από τα Κ.Δ.Α.Π. όλης της Ελλάδας, αλλά και να μεταδώσουν την εμπειρία αυτή σε όλα τα παιδιά που θα βρεθούν κοντά τους. 
Τα παιδιά, οι γονείς και οι εργαζόμενοι στα Κ.Δ.Α.Π., σας περιμένουν με χαρά να περάσουμε μερικές όμορφες και δημιουργικές ώρες, γεμάτες παιδικά χαμόγελα!
Τα Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α., λειτουργώντας από το 2000, μέσω των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελούν πλέον τη ραχοκοκαλιά της σύγχρονης κοινωνικής πολιτικής της χώρας προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στην εξωσχολική απασχόληση και στην δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου παιδιών από 5 έως 12 ετών.

Δράσεις που θα λάβουν χώρα (ενδεικτικά):
- δημιουργική απασχόληση για όλα τα παιδιά
- καλλιτεχνικά εργαστήρια, εικαστικές δραστηριότητες
- αθλητικές δραστηριότητες
- χορογραφίες και μουσικοκινητική
- θεατρικές και μουσικές παραστάσεις από τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π.
- και πολλές πολλές εκπλήξεις

Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών: Τροιζηνία, τκ 18020 
Πληροφορίες: Ιωάννης Παπαχατζής 2298043394 - 6973306518

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...