Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Το iPotty το είδατε;


Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μας γεννιούνται μέσα στην τεχνολογία. Αλλά αυτό το γιο-γιο ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.  
Η CTA Digital, που κατασκεύασε αυτό το αξεσουάρ του iPad για μωρά, υποστηρίζει, ότι το iPotty θα βοηθήσει με την εκπαίδευση τουαλέτας, επιτρέποντας στα παιδάκια να παρακολουθήσουν βίντεο ή να παίζουν παιχνίδια με τα iPads τους, ενώ κάνουν χρήση της τουαλέτας. Θα το βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ
Το iPotty βγαίνει με ειδικό κάλυμμα με κλιπ που μετατρέπει το γιογιό σε κάθισμα για το παιδί και άλλο κάλυμμα για την προστασία του iPad από πιθανή ζημιά. 
Μερικοί γονείς παραπονιούνται λέγοντας πως το παιδί τους έχει δυσκολία στο να πηγαίνει και  στην τουαλέτα μόνο του γιατί δεν θέλει να χάνει το παιχνίδι.   Οι νέες τεχνολογίες φαίνεται πως  θέλουν να καλύψουν αυτό το κενό ή να διεισδύσουν παντού;Τα σχόλια δικά σας.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε το γιο-γιο μέσω Amazon.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...