Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Bobble. Παγούρια με φίλτρα νερού!


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν η ποιότητα του νερού που πίνουν τα παιδιά μας είναι καλή; Πόσο σίγουροι είμαστε για το νερό που τους δίνουμε; Και πόσο σημαντικό είναι να τους δίνουμε το καλύτερο! Είναι σίγουρα ένα θέμα που απασχολεί πολλούς από εμάς.
Τα παγούρια Bobble που θα βρείτε εδώ φιλτράρουν το νερό την ώρα που πίνουμε νερό. Το φιλτράρισμα γίνεται με φίλτρο άνθρακα. Είναι πολύ καλά και για εμάς. 

Όταν το νερό περνά μέσα από το φίλτρο, ο άνθρακας απομακρύνει όλα τα βλαβερά στοιχεία του νερού. Κάθε φίλτρο ισοδυναμεί με 300 μπουκάλια μίας χρήσης. Χωρίς BPA, φθαλικά και βλαβερά PVC.

Για καλύτερα αποτελέσματα μπορούμε να αλλάζουμε το φίλτρο κάθε περίπου 2 μήνες ή μετά από κατανάλωση 150 λίτρων νερού. Το φίλτρο Booble πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με το μπουκάλι Booble.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

1 σχόλιο:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...