Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Το παιδί μου στην α δημοτικού! Μαθαίνοντας την σωστή κατεύθυνση και φορά των γραμμάτων.



Στην πρώτη δημοτικού για ένα μεγάλο διάστημα στην αρχή τα γράμματα ίσως να χορεύουν τρελά πάνω στις γραμμές. Κι αυτό δεν είναι κάτι ανησυχητικό. 

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να τοποθετεί τα γράμματα πάνω ή κάτω στο τετράδιό του και να έχουν την σωστή φορά; Μία πολύ όμορφη ιδέα για παιχνίδι που θα βοηθήσει σημαντικά το παιδί  στο να βρίσκει τον προσανατολισμό. 
Θα χρειαστείτε να τοποθετήσετε σε κάποιο τοίχο στο παιδικό δωμάτιο ένα χάρτη και να του ζητήσετε να ταξιδέψει σε χώρες. Με το δάχτυλο σας κάνετε φανταστικές διαδρομές ταξιδεύοντας παντού στο χάρτη. 

Μπορείτε να ξεκινήσετε από την χώρα μας και να του δίνετε οδηγίες για να φτάσει σε μία άλλη χώρα. Πήγαινε δεξιά, αριστερά, πάνω ή κάτω, Ανατολικά, Δυτικά, Βόρια, Νότια.Χάρτες αυτοκόλλητα που κολλούν στον τοίχο θα βρείτε εδώ. Καλή διασκέδαση!

Διαβάστε αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...