Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Πώς να φτιάξετε ένα κουκλόσπιτο σε ένα κοχύλι!


Έχουμε δει πολλά κουκλόσπιτα αλλά κανένα σαν κι αυτό! Είχατε φανταστεί ποτέ ότι μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο κουκλόσπιτο μέσα σε ένα μεγάλο κοχύλι; Κι όμως γίνεται. Χρειάζεστε μόνο, τα κατάλληλα εργαλεία για να ανοίξετε μικρές τρύπες για τα παράθυρα και την πόρτα. Καλό παιχνίδι!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Πώς να φτιάξετε πλεκτά κουλουράκια!Συνήθως όταν φτιάχνουμε κουλουράκια τα κάνουμε όλοι, με τον συνηθισμένο τρόπο. Τι θα λέγατε να βγάλετε έξω τα πλεκτά  πετσετάκια  και να δώσετε στα κουλουράκια ένα σχήμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα; Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Ένα απίστευτο βρεφικό δωμάτιο!


Η ομορφιά στην απλότητα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για να περιγράψει κανείς καλύτερα αυτό το πανέμορφο βρεφικό δωμάτιο. Τα έπιπλα και οι τοίχοι είναι λευκά, οι πινελιές στο χώρο κάνουν, πραγματικά, την διαφορά! Εάν έχετε μωράκι ή εάν περιμένετε, να μια ωραία ιδέα για το πώς να μπορείτε να φτιάξετε το δωμάτιό του. Καλή έμπνευση!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

via Mi Casa

Πώς να φτιάξετε καρέκλες για τις κούκλες σας ανοίγοντας ένα μπουκάλι σαμπάνια!


Δεν το είχα ποτέ πριν σκεφτεί κι όμως γίνεται! Για να φτιάξετε αυτά τα έπιπλα για το κουκλόσπιτο της κόρης σας το μόνο που χρειάζεται είναι ένα  μπουκάλι σαμπάνια. 
Εάν έχετε φελλό και το σύρμα από το μπουκάλι μπορείτε να φτιάξετε καρέκλες για να κάθονται οι κούκλες σας. Φανταστική ιδέα! Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να φτιάξετε ένα σπιτάκι για νεράιδες σε μία κολοκύθα!


Η ιδέα είναι απλή αλλά υπέροχη! Εάν έχετε μία κολοκύθα μπορείτε να φτιάξετε με το παιδί σας ένα σπιτάκι για νεράιδες. Την ανοίγετε, αφαιρείτε το περιεχόμενό της, την αφήνετε να ξεραθεί στον ήλιο και στη συνέχεια φτιάχνετε το σπιτάκι σας. Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

Ξέρω πώς θα "βγάλω" την βδομάδα... Ξέρω πώς θα βγάλω την βδομάδα...Θα δείχνω την αγάπη μου. Θα κάνω μικρές εκπλήξεις. Με αισιοδοξία, χαμόγελο και φαντασία...γιατί αξίζει την κάθε μέρα να την κάνουμε γιορτή!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...