Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Πώς να φτιάξετε ένα πανέμορφο φωτιστικό για το παιδικό δωμάτιο!


Η ιδέα είναι απλή αλλά εξαιρετική! Μπορείτε να διακοσμήσετε υπέροχα το παιδικό δωμάτιο με μικρές αλλαγές. Δείτε βήμα προς βήμα πως μπορείτε κι εσείς να μεταμορφώσετε το χάρτινο φωτιστικό σας. Καλή επιτυχία!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Ένα πανέμορφο αγγελάκι για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!


Είναι ένα πανέμορφο αγγελάκι για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ή καλύτερα για κάθε μέρα που θέλουμε να την κάνουμε γιορτή. Ένα πραγματικά υπέροχο δώρο για να πεις σ΄αγαπώ. Μπορείτε να το τυπώσετε από εδώ

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να φτιάξετε μια σπηλιά για γοργόνες σε ένα πλαστικό μπουκάλι!


Δεν είναι ποτέ νωρίς για να μιλήσετε στο παιδί σας για την μαγεία του βυθού της θάλασσας. Εάν έχετε ένα μπουκάλι πλαστικό μπορείτε να το μετατρέψετε σε σπηλιά για τις γοργόνες σας. Δείτε πώς και καλό παιχνίδι!.Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Υπέροχοι τρόποι να σερβίρετε το μήλο!


Με λίγη φαντασία όλα γίνονται πιο όμορφα και εύκολα! Υπέροχοι τρόποι για να σερβίρετε το μήλο. Το παιδί σας θα θέλει σίγουρα να το φάει! http://wendolonia.com/blog/2013/01/24/4-ways-to-decorate-a-lunch-with-apples/
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να φτιάξετε ένα σπιτάκι για νεράιδες σε ένα πλαστικό μπουκάλι!


Εάν έχετε ένα πλαστικό μπουκάλι μπορείτε να το μεταμορφώσετε σε σπιτάκι για νεράιδες. Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που τα παιδιά σας θα λατρέψουν! Καλή επιτυχία. Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...