Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Πώς να φτιάξετε ένα δάσος στο σπίτι σας!


Μια πολύ όμορφη ιδέα. για παιχνίδι! Εάν έχετε πλαστελίνη, λουλούδια, φύλλα και μικρά κλαδιά μπορείτε να κρατήσετε το παιδί σας δημιουργικά απασχολημένο φτιάχνοντας ένα δάσος. 
Εκεί, θα ζωντανέψουν του κόσμου τα παραμύθια. Το κάνω συνήθως όταν γυρνάω από την δουλειά και θέλω να κρατήσω την κόρη μου απασχολημένη. Καλό παιχνίδι! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


10 φαγητά σε σχήμα καρδούλας!


10 φαγητά σε σχήμα καρδούλας για όσους αγαπάτε πολύ. Δείτε τα όλα. Είναι ωραίες ιδέες. Σηκώστε το χέρι πόσα από αυτά έχετε φτιάξει;  Έχω κάνει πολλά. :) Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Πώς να φτιάξετε έναν υπέροχο αποθηκευτικό χώρο για τα βιβλία στο παιδικό δωμάτιο.


Θέλετε να φτιάξετε έναν υπέροχο αποθηκευτικό χώρο για τα βιβλία  στο παιδικό δωμάτιο; Μπορείτε με μία μπάρα και ένα κομμάτι ύφασμα. Δείτε τις ιδέες. Είναι όλες υπέροχες. Καλή επιτυχία! Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να ζωντανέψετε με το παιδί σας τα παραμύθια!


Εάν έχετε ένα παλιό κουτί από παπούτσια, τότε μπορείτε να ζωντανέψετε με το παιδί σας του κόσμου τα παραμύθια. Φτιάξτε το δικό σας κουκλοθέατρο. Είναι απλό. Γυρνάτε το κουτί ανάποδα. Θα είναι η σκηνή του θεάτρου. Το ντύνετε με χαρτί του μέτρου, το στολίζετε με κορδέλες. 
Κόβετε το καπάκι από το κουτί και το κολλάτε πάνω στη βάση που φτιάξατε. Παίρνετε χαρτόνια και φτιάχνετε το σκηνικό σας. Δέντρα, λουλούδια, γρασίδι, σύννεφα, μικρές πεταλούδες και ότι άλλο θέλετε. 
Τα κολλάτε κι αυτά. Για να φτιάξετε κούκλες θεάτρου χρησιμοποιήστε ξυλάκια. Τα ζωγραφίζετε και δημιουργείτε ήρωες από παραμύθια. Ώρα να  ανεβάσετε μια μικρή παράσταση. Καλή επιτυχία!Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Πώς να φτιάξετε ένα υπέροχο κουκλόσπιτο σε μία βιβλιοθήκη.


Όταν υπάρχει φαντασία και δημιουργικότητα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Δείτε αυτό το κουκλόσπιτο. Είναι φτιαγμένο στα ράφια μία βιβλιοθήκης. Πραγματικά μοναδικό. Τι λέτε θα φτιάξετε ένα για το παιδί σας; 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Πώς να φτιάξετε με το παιδί σας μία πόλη από ταινίες!Είναι μία εξαιρετική ιδέα για παιχνίδι με το παιδί σας. Εάν έχετε ταινίες σε διάφορα χρώματα μπορείτε να φτιάξετε τους δρόμους μιας πόλης στο παιδικό δωμάτιο. Καλό παιχνίδι! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...