Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Παιδικό πάρτι! Πώς να φτιάξετε μία τούρτα με φρούτα!


Κάνετε παιδικό πάρτι και θέλετε να φτιάξετε κάτι πιο υγιεινό; Δοκιμάστε να κεράσετε τους μικρούς σας καλεσμένους τούρτα από φρούτα. 
Οι ιδέες είναι πολλές και η μία καλύτερη από την άλλη. Το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ εντυπωσιακό. Ένας υπέροχος τρόπος να αγαπήσουν τα παιδιά μας τα φρούτα!


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)Παιδικό πάρτι! Διακοσμήστε το σπίτι σας με μπαλόνια ζωάκια!Κάνετε παιδικό πάρτι; Μια πολύ καλή ιδέα είναι να διακοσμήσετε το σπίτι σας με μπαλόνια ζωάκια. Θα τα βρείτε όλα στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ. Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να πάρει ένα φεύγοντας για το σπίτι του; Καλό παιχνίδι! 


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε μέσω Amazon.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)Τα ζώα της φάρμας στα χεράκια της κόρης μας!Είστε έξω και θέλετε να κρατήσετε το παιδί σας δημιουργικά απασχολημένο; Μια όμορφη ιδέα! Φτιάξτε παραμύθια με τα ζώα της φάρμας. Κολλάτε στα δάχτυλα τα αυτοκόλλητα και αρχίζετε την ιστορία σας. Θα τα βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ. Καλή διασκέδαση.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε μέσω Amazon.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)Μπανάνες με λιωμένη σοκολάτα!


Θέλετε να δροσιστείτε; Φτιάξτε μπανάνες με λιωμένη σοκολάτα. Κόψτε τη μπανάνα στη μέση και περάστε στο κέντρο ξυλάκι παγωτού. Βάλτε τις μπανάνες στην κατάψυξη ώσπου να παγώσουν.Λιώστε σε μπεν μαρί σοκολάτα. Βυθίστε τις παγωμένες μπανάνες στη ζεστή σοκολάτα.

Πασπαλίστε με κομματάκια ξηρών καρπών.Η σοκολάτα θα στερεοποιηθεί κάνοντας μια σοκολατένια κρούστα. Τέλεια ιδέα για παιδικό πάρτι και όχι μόνο! Εύκολο, γρήγορο, απολαυστικό! Καλή επιτυχία!


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...