Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Πιπίλα με μουστάκι!Τα λόγια είναι περιττά. Αυτή η πιπίλα φτιάχτηκε για τον νέο άντρα της ζωής σας. Είναι πραγματικά πολύ αστεία πιπίλα! Θα την βρείτε στα Amazon κάνοντας κλικ εδώ


Διαβάστε, αυτό το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε την πιπίλα με μουστάκι μέσω Amazon.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)Παντόφλες με Led φωτάκια!Μόλις τις είδα μου άρεσαν πολύ. Εάν σηκώνεστε κι εσείς το βράδυ και όσοι έχετε παιδιά με καταλαβαίνετε, δεν χρειάζεται να ανάβετε όλα τα φώτα. Οι συγκεκριμένες παντόφλες έχουν φωτάκια led και θα σας δείχνουν το δρόμο. Θα τις βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ.
Διαβάστε, αυτό το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τις παντόφλες μέσω Amazon.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)Πώς να φτιάξετε εύκολα γρανίτα με φρούτα!


Κάνετε παιδικό πάρτι; Φτιάξτε για τους μικρούς σας καλεσμένους γρανίτες με φρούτα! Είναι πολύ εύκολο. Πολτοποιήστε διάφορα φρούτα και βάλτε τα σε ξεχωριστά μπολάκια. Βάλτε στρώματα από κάθε φρούτο σε πλαστικό ποτηράκι μιας χρήσης. 
Αφήστε κάθε ένα από αυτά να παγώσει και μετά προσθέστε το επόμενο. Βάλτε ένα ξυλάκι στο κέντρο. Τοποθετήστε τα ποτηράκια στην κατάψυξη για μερικές ώρες μέχρι να παγώσουν. Καλή σας όρεξη !


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)Μικρά πειρατικά καράβια από καρύδια!


Μια πολύ ωραία ιδέα για παιχνίδι με τα παιδιά.  Γεμίζετε μια λεκάνη νερό και βάζετε μέσα τα μικρά πειρατικά σας καράβια από καρυδότσουφλα. Η περιπέτεια αρχίζει! Φτιάξτε μαζί με το παιδί σας του κόσμου τα παραμύθια. Καλή διασκέδαση! 
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...