Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Πώς να φτιάξετε παιχνίδια με θαλασσόξυλα!


Το καλοκαίρι είναι εδώ! Εάν κι εσείς λατρεύετε τις βόλτες στη θάλασσα, εκεί θα βρείτε πολλά ξύλα. Ζωγραφίστε τα και φτιάξτε με το παιδί σας πολλά παιχνίδια! 
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κουτί με μόνιμους μαρκαδόρους. Θα τους βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ. Πολύ όμορφη ιδέα για παιχνίδι! Καλή διασκέδαση!
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τους μαρκαδόρους μέσω Amazon.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Παιδικό πάρτι! Πώς να φτιάξετε όμορφα κουτάκια για δώρα!


Μερικά ρολά από χαρτί φαίνεται πώς αρκούν για να φτιάξετε πανέμορφα κουτιά   για το παιδικό πάρτι! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα τυλίξετε και να τα βάψετε. Η ανακύκλωση στο μεγαλείο της. Καλή επιτυχία! Παιδικό πάρτι! Πώς να φτιάξετε σκούπες μάγισσας με τυρί!


Τέλεια ιδέα για παιδικό πάρτι από το  cocinandoconcatman. Φτιάξτε  σκούπες  μάγισσας με λίγο τυρί, μπαστούνια και σχοινόπρασο. Ένα νόστιμο πιάτο, πανεύκολο στην προετοιμασία του. Ζητήστε από τα παιδιά σας να σας βοηθήσουν. Καλή επιτυχία! 

Πώς να φτιάξετε ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο κάνοντας ανακύκλωση!


Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο τότε πρέπει να βάλετε την ανακύκλωση στην ζωή σας. Οι ιδέες που θα δείτε είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Καλή έμπνευση για δημιουργία! 
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...