Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ιδέες για να επαναχρησιμοποιήσετε ένα παλιό κουτί με παπούτσια!


Εάν έχετε ένα παλιό κουτί από παπούτσια μην το πετάτε!  Επαναχρησιμοποιήστε το και φτιάξτε με το παιδί σας υπέροχα αντικείμενα για να παίξετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Ένας δημιουργικός τρόπος να κρατήσετε το παιδί σας απασχολημένο και να του δείξετε έμπρακτα ότι η ανακύκλωση είναι τρόπος ζωής. 
Φτιάξτε ένα γκαράζ για τα αυτοκινητάκια σας!
Ένα κουκλόσπιτο! 


Μια τσάντα για πικ-νικ!
Μία κουζίνα - παιχνίδι! 

Έναν άβακα με νήμα και καραμέλες!
Ράφια! 
Βάλτε σε τάξη τα καλώδια!
Παιχνίδια! 
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Παιδικό πάρτι! Στοχεύστε τα μπαλόνια!


Κάνετε παιδικό πάρτι και θέλετε να παίξετε κάτι πραγματικά συναρπαστικό; Φτιάξτε ένα στεφανάκι με μπαλόνια γεμάτα νερό και ζητήστε από τους μικρούς σας καλεσμένους να τα σπάσουν. Νικητής αυτός που θα σπάσει τα περισσότερα. Έπαθλο καραμέλες! Καλή διασκέδαση! Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Μαμά βαριέμαι! Πως να μην το ακούσετε!


Τα σχολεία έκλεισαν, το καλοκαίρι είναι μπροστά μας κι εάν δεν θέλετε να ακούσετε το "Μαμά βαριέμαι" ή να βλέπει το παιδί σας όλη μέρα τηλεόραση, φτιάξτε παρέα ένα βαζάκι με όλες τις ιδέες σας για το πως μπορείτε να περάσετε καλά. 
Κλείνετε τα μάτια και τραβάτε κάθε φορά που βαριέστε, ένα.  Π.χ. πάμε στο πάρκο, φτιάχνουμε παγωτό, παίζουμε φιδάκι. Το έχω κάνει με την κόρη μου και της άρεσε. Καλό καλοκαίρι! 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Παίξτε με τα παιδιά σας με ταινίες!Ένας κόσμος με πολύχρωμες αυτοκόλλητες ταινίες όπως θα δείτε κι εσείς  στις φωτογραφίες από την Ιαπωνία είναι απλά μαγικός! Και νομίζω πώς έτσι ακριβώς θα τον έβλεπαν και τα παιδιά μας εάν παίζαμε μαζί τους με ταινίες.


Εάν κι εσείς θέλετε πολλές για να παίξετε θα τις βρείτε όλες στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ. Πακέτο με 20 ταινίες θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ και φύλλα με αυτοκόλλητες ταινίες για κατασκευές εδώ. Καλή έμπνευση για δημιουργία και πολύ πολύ παιχνίδι!

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τις ταινίες μέσω Amazon.
images via Koji Iyama

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διακοσμήστε το σπίτι σας με χάρτινα φαναράκια!Σας αρέσουν οι κατασκευές και θέλετε το σπίτι σας να είναι πάντα όμορφο; Οι νύχτες του καλοκαιριού θα είναι πιο φωτεινές. Αυτά τα χάρτινα φαναράκια είναι απλά πανέμορφα! 
Δημιουργός τους η Jurianne Matter. Τέλεια ιδέα για διακόσμηση και σε παιδικό πάρτι ή βάφτιση. Θα τα βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ

Επίσης η Matter φτιάχνει και υπέροχα χάρτινα πιάτα. Θα τα βρείτε κι αυτά στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ. Καλή έμπνευση για διακόσμηση!
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα χάρτινα διακοσμητικά μέσω Amazon.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Ένας όμορφος τρόπος να μάθετε στο παιδί σας την ώρα!Θέλετε να μάθετε στο παιδί σας την ώρα εύκολα και διασκεδαστικά; Μόλις τα είδα μου άρεσαν πολύ! Ένα εκπαιδευτικό ρολόι  Lego που δείχνει τα λεπτά, ένα υπέροχο ρολόι χειρός και ένα βιβλίο με εικόνες για να μάθετε στο παιδί σας την ώρα με τον πιο εύκολο τρόπο! 
Θα τα βρείτε εδώ για αγόρια και εδώ για κορίτσια. Η ώρα θα γίνει παιχνίδι! Καλή διασκέδαση! 
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα εκπαιδευτικά ρολόγια .

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...