Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Έξυπνες ιδέες και πανέμορφα αντικείμενα για την διακόσμηση παιδικών δωματίωνΕάν ονειρεύεστε ένα παιδικό δωμάτιο γεμάτο χρώματα τότε πρέπει να δείτε τα είδη διακόσμησης της Fern Living είναι απλά υπέροχα! Θα τα βρείτε εδώ.
Πανέμορφα μαξιλαράκια!

Την κουκουβάγια θα βρείτε εδώ.
Λάμπα τοίχου - συννεφάκι! Θα την βρείτε εδώ.
Μαξιλάρι - γάτα. Θα το βρείτε εδώ.
Λάμπα τοίχου- φορτηγό. Θα την βρείτε εδώ.
Μαξιλάρι - Ελέφαντας.  Θα το βρείτε εδώ.
Μαξιλαράκια με σύννεφα. Θα τα βρείτε εδώ.


Χταπόδι. Θα το βρείτε εδώ
Αυτοκόλλητο μαυροπίνακας. Θα το βρείτε εδώ.
Ράφι που μπαίνει στον τοίχο!  Θα το βρείτε εδώ.
Υπέροχο φωτιστικό τοίχου - ελαφάκι. Θα το βρείτε εδώ
Ξύλινα ραφάκια - σπίτια. Θα τα βρείτε εδώ.
Αυτοκόλλητο μαυροπίνακα - σπιτάκι. Θα το βρείτε εδώ.
Αυτοκόλλητο μέτρησης ύψους. Θα το βρείτε εδώ.

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα διακοσμητικά.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να μετατρέψετε ένα άδειο κουτί από πατατάκια σ' ένα όμορφο κάστρο!


Εάν σας τελείωσαν τα πατατάκια μην πετάξετε το κουτί. Σκεφτείτε το! Μπορείτε μαζί με τα παιδιά σας να φτιάξετε ένα πανέμορφο κάστρο!Η ανακύκλωση στο μεγαλείο της. 
Κι ένα άδειο κουτί από πατατάκια μπορεί όπως θα δείτε να έχει πολλές χρήσεις. Η δημιουργικότητα και η φαντασία αξίζει να γίνουν μέρος στην ζωή μας. Καλό παιχνίδι!


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Ποδήλατο εκμάθησης ισορροπίας!Εάν κι εσείς ψάχνετε το κατάλληλο ποδήλατο για το παιδί σας δείτε το Bunzi της ολλανδικής Chillafish. Θα το βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ σε πράσινο, σε ροζ χρώμα ή σε κόκκινο.

Είναι ένα καταπληκτικό ποδήλατο που βοηθά το παιδί στην σταδιακή εκμάθηση ισορροπίας. Μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί από τρίκυκλο σε δίκυκλο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς την χρήση εργαλείων!  
Έτσι μπορείτε να μάθετε στο παιδί σας ισορροπία και να κάνει ποδήλατο με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Στην αρχή με τις τρεις ρόδες και μετά με τις δύο μόνον όταν και όποτε το παιδί σας αισθανθεί έτοιμο.

Το ύψος της σέλας είναι χαμήλα στις τρεις ρόδες για περισσότερη άνεση και μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού τα πόδια πατάνε γερά στο έδαφος.
Στις δύο ρόδες  η σέλα είναι ψηλότερα για να μπορεί το παιδί να σκουντήσει, να αναπτύξει ταχύτητα και στα λίγα ή πολλά μέτρα που θα τσουλήσει, θα σηκώσει ασυναίσθητα τα πόδια του, αναπτύσσοντας έτσι και σταδιακά το αίσθημα της ισορροπίας, χωρίς καλά -καλά να το καταλάβει. 
Άλλωστε η σύγχρονη άποψη επί του θέματος είναι να μην χρησιμοποιούνται πια βοηθητικές ρόδες το παιδί να περνά από το τρίκυκλο σε δίκυκλο και τελικά σε κανονικό ποδήλατο με πεντάλ.
Το Bunzi είναι ελαφρύ, κουβαλιέται πολύ εύκολα από το χερούλι στη σέλα, διαθέτει αθόρυβους τροχούς, κατάλληλους για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς και έναν μικρό αποθηκευτικό χώρο στην σέλα για τα μικροπράγματα του αναβάτη.

Διαβάστε, αυτό το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε το ποδήλατο μέσω Amazon.
 Καλές ορθοπεταλιές λοιπόν! 
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Βάλτε σε τάξη το παιδικό δωμάτιο!Όταν έχεις παιδί πρέπει να έχεις και καλάθια. Αλλιώς πώς θα μπει σε τάξη το παιδικό δωμάτιο; Κι αυτά είναι πραγματικά υπέροχα!

Η 3 sprouts που τα προϊόντα της θα βρείτε  στο Amazon κάνοντας κλικ εδώδημιουργήθηκε το 2007 από 3 φίλους που λατρεύουν τα παιδιά, την διακόσμηση και την διασκέδαση! 
Θα το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.
Αυτά τα καλάθια είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν όλα τα παιχνίδια του μικρού μας.  Αποτέλεσμα μια χαρούμενη σειρά από προϊόντα για παιδιά και γονείς, που θα φέρουν λύσεις σε καθημερινές ανάγκες μας αλλά και το χαμόγελο σε όλους, μικρούς και μεγάλους! 

Καλάθι - αρκούδα!
Θα το βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ
Θα το βρείτε εδώ
Θα το βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ.

Θα το βρείτε  κάνοντας κλικ εδώ
Τι άλλο να ευχηθώ; Καλό μάζεμα!
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...