Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Τα βρεφικά είδη της BabyBjorn!




Όταν ιδρύθηκε η BabyBjorn, το 1961, ο ιδιοκτήτης της Bjorn Jakobson είχε έναν ξεκάθαρο σκοπό, να κάνει πιο εύκολη την ζωή των νέων οικογενειών με μικρά παιδιά, αναπτύσσοντας ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας για παιδιά από 0-3 ετών.

To 2011 η εταιρεία γιόρτασε τα 50 χρόνια λειτουργίας της! Σήμερα, παραμένει μία οικογενειακή σουηδική επιχείρηση, που διαθέτει πλέον τα προϊόντα της σε όλον τον κόσμο, αφού κατάφερε στο πέρασμα των χρόνων να διατηρήσει τόσο τη φιλοσοφία της, όσο και την ποιότητα των προϊόντων της.
Μέχρι σήμερα περισσότερα από 30 εκατομμύρια παιδιά έχουν μεταφερθεί, από τους γονείς τους, που εμπιστεύθηκαν την BabyBjorn, σ' έναν από τους μάρσιπους της εταιρείας!Τα βρεφικά είδη της BabyBjorn έχουν εξαιρετική ποιότητα. Θα τα βρείτε εδώ.

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...