Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Μουσείο δεινοσαύρων σπίτι μας.

"Θα ήθελα να ταξιδέψω στην εποχή των δεινοσαύρων πριν από 260 εκατομμύρια χρόνια. Οι δεινόσαυροι έζησαν την Προϊστορική εποχή, όταν δεν υπήρχαν ακόμη άνθρωποι και τα πάντα καλύπτονταν από δάση. 
Θα ήθελα να τους παρατηρήσω από κοντά, να δω τα αυγά τους, πώς μεγαλώνουν και πώς ζουν. Να δω μια μάχη ανάμεσα σε έναν τυρανόσαυρο και σε έναν τρικεράτοπα, ποιος θα νικούσε, πώς θα προστάτευαν τα μικρά τους.
Εάν ταξίδευα στην εποχή των δεινοσαύρων, θα άκουγα τις κραυγές τους όταν μάλωναν ή όταν ειδοποιούσαν για κίνδυνο.Θα γνώριζα όλα τα είδη των φυτοφάγων και σαρκοφάγων δεινόσαυρων.
Θέλετε να απασχολήσετε το παιδί σας τώρα που είναι καλοκαίρι και κάθεται σπίτι; Εμείς σήμερα φτιάξαμε ένα τέτοιο μουσείο δεινοσαύρων σπίτι μας. 
Χρησιμοποιήσαμε μια άδεια κούτα, χώμα, φύλλα από δέντρα, κοχύλια και μερικά αυγά από δεινόσαυρους. Επίσης φτιάξαμε ένα ηφαίστειο με ένα κομμάτι πηλό και μάγμα από κόκκινη τέμπερα. Καλό παιχνίδι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...