Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Παιδικό σωσίβιο Swimtrainer

Το πορτοκαλί σωσίβιο της σειράς Swimtrainer απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 έως 6 ετών ή 15 με 30 κιλά, είτε ξεκινούν να μαθαίνουν είτε γνωρίζουν ήδη να κολυμπάνε. Θα το βρείτε στο baby.gr κάνοντας κλικ εδώ.

Βοηθάει τα παιδιά να εξοικειωθούν με το νερό δίνοντας τους τη χαρά ότι τα καταφέρνουν μόνα τους. Αυτή είναι και η σωστή αρχή για να μάθει ένα παιδί να κολυμπάει!

Περνώντας καλά και νιώθοντας ασφάλεια, από την πρώτη τους κιόλας επαφή, τα παιδιά αναπτύσσουν μία θετική σχέση με το νερό που θα κρατήσει μία ζωή.


Το σύστημα εκμάθησης κολύμβησης SwimTrainer προσφέρει στα παιδιά ιδανική κολυμβητική θέση μέσα στο νερό (το παιδί γέρνει μπροστά με το σωσίβιό του και το σώμα του είναι μέσα στο νερό, αντίθετα με τα κοινά σωσίβια) μαξιλάρια εσωτερικά που φουσκώνουν, ώστε να προσαρμόζεται στο σώμα του παιδιού και να μην υπάρχει ο κίνδυνος να γλιστρήσει και προσαρμόσιμη ζώνη ασφαλείας που εμποδίζει το παιδί να πέσει μπροστά.

Καλά μπάνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...