Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Παιχνίδια National Geographic

Πώς θα μυήσετε το παιδί σας στον μαγικό κόσμο της ανακάλυψης και της επιστήμης; Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του National Geographic θεωρούνται από τα καλύτερα παιχνίδια στον κόσμο. Θα τα βρείτε εδώ.


Εξερευνήστε τον κόσμο των αρχαίων Αιγυπτίων με αυτό το σετ κατασκευής. Με αυτό το σετ μπορείτε να φτιάξετε: 1 μάσκα Φαραώ, 1 βραχιόλι, 1 φυλακτό και 1 σκαραβαίο
Γυαλιά νυχτερινής όρασης. Εξαιρετικό παιχνίδι εξωτερικού χώρου και όχι μόνο. Διαθέτει ισχυρούς φακούς και ειδική συσκευή ενίσχυσης της ακοής με αυτόματο 'κόφτη' έντασης έτσι ώστε να είναι ασφαλές για το χρήστη. 
Παρατηρήστε τον έναστρο ουρανό. Ένα καταπληκτικό τηλεσκόπιο με τρίποδο.
Υπάρχουν εκατομμύρια μικροσκοπικά φυτά και οργανισμοί που μπορούμε να ανακαλύψουμε με τον φακό ενός μικροσκοπίου. Διαθέτει 3 μεγεθύνσεις 300Χ, 600Χ και 1200Χ καθώς και ένα λαμπτήρα. Το σετ περιέχει 3 έτοιμα slide, 8 άδεια slide, τσιμπιδάκι, δοκιμαστικό σωλήνα, νυστέρι, ανταλλακτική λάμπα κα.
Με το Space Mobile θα φέρετε την ιστορία της ανακάλυψης του διαστήματος στο δωμάτιό σας! Με μεγάλη λεπτομέρεια το Mobile είναι μία εξαιρετική εισαγωγή στο διάστημα. Το κοντρόλ σας διευκολύνει να φωτίσετε την Γη και να ξεκινήσει η περιστροφή! Περιέχει επίσης και διάσημα διαστημικά αεροσκάφη όπως το Apollo!
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα είδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...