Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα στην Ταινιοθήκη Ελλάδος Κερδίστε προσκλήσεις


H Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Exile Room παρουσιάζουν ένα εορταστικό πρόγραμμα προβολών για παιδιά από 5 έως 15 ετών, από τις 26 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2014 και στις 2 & 3 Ιανουαρίου 2015, που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους από το ντοκιμαντέρ μέχρι το animation, με πολλές διασκεδαστικές ενδιάμεσες στάσεις. Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις προβολές εδώ
Το πρωτότυπο αυτό αφιέρωμα περιέχει ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, τόσο ντοκιμαντέρ όσο και κινουμένων σχεδίων, και αναλαμβάνει να μυήσει παιδιά και έφηβους σε έναν νέο, πολύχρωμο κόσμο, όπου η φαντασία συναντά την πραγματικότητα και το ντοκιμαντέρ μεταμφιέζεται σε κινούμενο σχέδιο για να σας δείξει τον κόσμο από μια διαφορετική οπτική γωνία. Όλες οιπροβολές θα γίνουν στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.
Εάν θέλετε κι εσείς να κερδίσετε προσκλήσεις για τις προβολές δεν έχετε παρά να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό του Παίζουμε μαζί. 7 τυχεροί φίλοι μας θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την προβολή κάθε μέρας. 

Τα βήματα για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας .

1.Κάντε Like στην σελίδα του Παίζουμε μαζί στο facebook κάνοντας κλικ εδώ. 2. Κάντε Like στην σελίδα της ταινιοθήκης στο facebook εδώ 3. Αφήστε το σχόλιό σας κάτω από την φωτογραφία στο facebook κάνοντας κλικ εδώ. 4.Κάντε Share στην φωτογραφία που αφήσατε το σχόλιό σας στο facebook. Ο διαγωνισμός μας λήγει την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...