Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Πώς να φτιάξετε ένα δωμάτιο που το μοιράζονται δύο αδέλφια.


Μερικές φορές το να μοιράζονται τα παιδιά το δωμάτιο είναι επιλογή, και άλλες φορές, ανάγκη. Πώς μπορούν τα παιδιά να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο; Τι συμβαίνει αν οι ώρες ύπνου τους δεν συμπίπτουν; Τι γίνεται όταν τσακώνονται για παιχνίδια ή για το διάβασμα στον ίδιο χώρο ;
Είναι γεγονός ότι μπορεί να χρειάζονται ορισμένα «κόλπα» για να αποφύγετε τις φασαρίες όταν τα παιδιά σας μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Οι ιδέες που θα δείτε είναι υπέροχες. Καλή έμπνευση!


Πατίνι για το παιδί!


Το Mini Micro είναι το πρώτο, ειδικά σχεδιασμένο πατίνι για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 2 έως 5 ετών. Σχεδιασμένο  με υψηλές προδιαγραφές, σε συνεργασία με παιδιάτρους της Ελβετίας αυτό το πατίνι προσφέρει στα παιδιά πολύ περισσότερα από ατέλειωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού. 
Έχει δύο τροχούς, έναν μπροστά και έναν πίσω κι έτσι δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και τη κλίση του σώματος του. Έτσι, μέσα από το παιχνίδι, το παιδί μας μπορεί να αναπτύξει  τις κινητικές του δεξιότητες, το συνολικό συντονισμό του σώματός του και την ισορροπία του.
Πέρα από αυτό το Mini Micro είναι το ελαφρύτερο παιδικό πατίνι στον κόσμο. Με βάρος μόλις 1,5 κιλό και τιμόνι που μπορεί να αφαιρεθεί με ένα απλό κλικ, μπορείτε να το έχετε μαζί σας πάντα, όπου κι εάν πάτε.Τα καλύτερα πατίνια στον κόσμο. Θα τα βρείτε εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.


Πανέμορφες φούστες!


Το τούλι επιστρέφει δυναμικά στις εμφανίσεις. Mια φούστα από τούλι, γίνεται το απόλυτο κομμάτι για τις επίσημες εμφανίσεις της κόρης μας! Θα τις βρείτε εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...