Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Καλοκαιρινές κατασκευές για παιδιά.


Φτιάξτε με το παιδί σας μια πανέμορφη γοργόνα - κούκλα που ζει σ' ένα μπουκάλι με άμμο και κοχύλια. Γυάλινο μπουκάλι θα βρείτε εδώ, αδιάβροχο χαρτί για την ουρά της εδώ, ξύλινο σώμα εδώ, ακρυλλικά χρώματα, εδώ, μαλλί εδώ , διακοσμητική άμμο,εδώ και κοχύλια εδώ. Καλή επιτυχία!

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

Κρατήστε τις αναμνήσεις με το μωρό σας ζωντανές για πάντα.

Κάθε μέρα με το μωρό μας είναι μοναδική. Θέλετε όταν μεγαλώσει να του δείξετε πώς ήταν μωρό; Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να κρατήσετε τις αναμνήσεις ζωντανές για πάντα.Όλα τα είδη θα βρείτε εδώ.Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.Κατασκευές για παιδιά.


Τι αγαπάει πιο πολύ το παιδί μας; Το παιχνίδι. Πάρτε λοιπόν μία παλιά κούτα από παπούτσια, χαρτόβια και μαρκαδόρους και φτιάξτε παρέα τιε κούνιες. Θα του αρέσει πολύ. Καλή διασκέδαση. Seedling!

Παιχνίδια κατασκευώναπό την Seedling. Θα απασχολήθουν δημιουργικά το παιδί μας  στις διακοπές Θα τα βρείτε εδώ.Ξύλινα παιχνίδια από την Millhouse

Υπέροχα ξύλινα παιχνίδια από την Millhouse. Μαζί τους το παιδί μας θα παίξει παιχνίδια ρόλων και θα φτιάξει του κόσμου τις ιστορίες. Θα τα βρείτε εδώ.Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...