Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Πώς να φτιάξετε μία γοργόνα με ένα ρολό από χαρτί.

Όμορφη ιδέα για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με το παιδί σας διασκεδάζοντας. Φτιάξτε μία γοργόνα με ένα ρολό από χαρτί. Το αποτέλεσμα; Μαγικό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να φτιάχνεις παιχνίδια με το παιδί σου. 

Πώς να φτιάξετε ένα πειρατικό καράβι με θήκες αυγών!

Για να φτιάξετε ένα υπέροχο, πειρατικό καράβι με τα παιδιά σας θα χρειαστείτε ένα κουτί από αυγά, χρώματα, χαρτιά και πολλή φαντασία. Καλή επιτυχία! Έξυπνες κατασκευές για παιδιά με θήκες από κέικ

Φτιάχνετε κέικ και θέλετε να απασχολήσετε δημιουργικά το παιδί σας;  Δώστε του θήκες κέικ και αφήστε το να δημιουργήσει τα δικά του μικρά έργα τέχνης. Καλή διασκέδαση! 

Χειροποίητα παιχνίδια από μαλλί.


Χειροποίητα παιχνίδια από μαλλί. Το μωρό μας δεν θα χορταίνει να παίζει μαζί τους. Θα τα βρείτε εδώ.

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.Παιδικό σωσίβιο Swimtrainer

Το πορτοκαλί σωσίβιο της σειράς Swimtrainer απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 έως 6 ετών ή 15 με 30 κιλά, είτε ξεκινούν να μαθαίνουν είτε γνωρίζουν ήδη να κολυμπάνε. Θα το βρείτε στο baby.gr κάνοντας κλικ εδώ.

Βοηθάει τα παιδιά να εξοικειωθούν με το νερό δίνοντας τους τη χαρά ότι τα καταφέρνουν μόνα τους. Αυτή είναι και η σωστή αρχή για να μάθει ένα παιδί να κολυμπάει!

Περνώντας καλά και νιώθοντας ασφάλεια, από την πρώτη τους κιόλας επαφή, τα παιδιά αναπτύσσουν μία θετική σχέση με το νερό που θα κρατήσει μία ζωή.


Το σύστημα εκμάθησης κολύμβησης SwimTrainer προσφέρει στα παιδιά ιδανική κολυμβητική θέση μέσα στο νερό (το παιδί γέρνει μπροστά με το σωσίβιό του και το σώμα του είναι μέσα στο νερό, αντίθετα με τα κοινά σωσίβια) μαξιλάρια εσωτερικά που φουσκώνουν, ώστε να προσαρμόζεται στο σώμα του παιδιού και να μην υπάρχει ο κίνδυνος να γλιστρήσει και προσαρμόσιμη ζώνη ασφαλείας που εμποδίζει το παιδί να πέσει μπροστά.

Καλά μπάνια! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...