Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Μηνιαία, 3Μηνη ή 5Μηνη Συνδρομή για Baby-Παιδική Κολύμβηση στην Πισίνα Μπουρμπουλήθρες στον Πειραιά

Σε ένα νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο του Πειραιά βρίσκεται η ειδικά διαμορφωμένη για παιδική κολύμβηση και baby swimming πισίνα. Η μοναδική πισίνα στον Πειραιά με τις παρακάτω προδιαγραφές: Κλειστή, θερμαινόμενη 30˚C – 32˚C, ρηχή 1,30cm και βαθιά 1,80cm. 
Μια πισίνα στην οποία δεν χρησιμοποιούνται χημικά για τον καθαρισμό της αλλά αυτός πραγματοποιείται με τον πιο σύγχρονο τρόπο, με μια νέα μέθοδο! Με αλάτι στο χλωριοτή άλατος. 
Έτσι δημιουργείται η διάσπαση και εισρέει στην πισίνα όσο Cl χρειάζεται, ενώ παράλληλα μετράται με ρομποτάκι το ph και το cl του νερού. Δηλαδή η πισίνα καθαρίζεται με τον πιο φυσικό τρόπο, όπως η θάλασσα. Εάν θέλετε μπορείτε να πάτε με το παιδί σας και να δοκιμάσετε εάν του αρέσει το κολύμπι. 
Δείτε την Προσφορά μέσω groupon κάνοντας κλικ εδώ
19,90€ από 50€ για Μηνιαία Συνδρομή για Baby ή Παιδική Κολύμβηση (4 Μαθήματα/Μήνα/ 1 Κάθε Εβδομάδα) 24,90€ από 65€ για Μηνιαία Συνδρομή για Baby ή Παιδική Κολύμβηση (8Μαθήματα/Μήνα/ 2 Κάθε Εβδομάδα) 54,90€ από 150€ για 3μηνη Συνδρομή για Baby ή Παιδική Κολύμβηση (4Μαθήματα/ Μήνα/ 1 Κάθε Εβδομάδα) 69,90€ από 195€ για 3Μηνη Συνδρομή για Baby ή Παιδική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...