Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Βόλτα 60’ για 2 Ενήλικες ή για 1 Ενήλικα και 1 Παιδί, με το Τρενάκι της Athens Happy Train

Βόλτα με το τρενάκι της Athens Happy Train στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Ένα ταξίδι από την Πλατεία Συντάγματος, και ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στις παλιές γειτονιές της πόλης, σε αρχαιολογικούς χώρους και στο λόφο της Ακρόπολης. Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε τα εισιτήριά σας στην τιμή των 5 ευρώ για 2 Ενήλικες ή για 1 Ενήλικα και 1 Παιδί (έναντι αρχικής τιμής 10 ευρώ)
Το ταξίδι έχει διάρκεια 60 περίπου λεπτών και περνά από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα και μνημεία της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, ο Παρθενώνας, η Πλάκα, το Μοναστηράκι, η Αρχαία Αγορα και η Ρωμαϊκή Αγορά, το Θησείο, η Στοά του Αττάλου, οι Στήλοι του Ολυμπίου Διός, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, το νέο Μουσείο της Ακρόπολης κ.α. Απολαύστε την φανταστική θέα από τα ανοιχτού-στυλ βαγόνια του τρένου, αποβιβαστείτε ή επιβιβαστείτε σε όποια στάση του Happy Train θέλετε, και δείτε την Αθήνα με το δικό σας ρυθμό, με ασφάλεια και άνεση. 
Έτσι, μπορείτε να αποβιβαστείτε στην Πλατεία Μοναστηρακίου για να εξερευνήσετε τα στενά σοκάκια της Πλάκας, της παλαιότερης συνοικίας της Αθήνας ή στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης για να επισκεφτείτε την Ακρόπολη, τον Παρθενώνα ή το μουσείο. 
Τα τρενάκια σταματούν στις παραπάνω στάσεις για περίπου 15 λεπτά. Αν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο εκεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εισιτήριο σας για να επιβιβαστείτε σε κάποιο από τα επόμενα Happy Trains που θα περάσουν από τις στάσεις αυτές, μέσα στις επόμενες 2 ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...