Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Μαθήματα Ιππασίας για Μικρούς & Μεγάλους, στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων στη Βαρυμπόμπη


Σήμερα πήγαμε με την κόρη μας στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων. Είναι αθλητικό σωματείο που αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και οι αθλητές του λαμβάνουν μέρος με ιδιαίτερη επιτυχία στις αγωνιστικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 
Η κόρη μου έκανε πρώτη φορά ιππασία και κατενθουσιάστηκε. Παρακολουθήστε το βίντεο.  Περάσαμε υπέροχα! Μπορείτε κι εσείς να πάτε με τα παιδιά σας θα περάσουν καταπληκτικά! Εμείς κλείσαμε τα μαθήματα μέσω groupon. Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε και τα δικά σας. 
Οι εγκαταστάσεις του ομίλου βρίσκονται, στη Βαρυμπόμπη Αττικής και είναι εύκολα προσβάσιμες από όλες τις περιοχές της Αθήνας. Όλοι οι χώροι του Ομίλου ανακαινίστηκαν πρόσφατα και πλέον θεωρούνται οι πιο σύγχρονες και πλήρεις ιππικές εγκαταστάσεις της Ελλάδας. Τα μαθήματα  γίνονται ή σε ανοιχτό ή σε κλειστό χώρο. Οπότε ότι καιρό και να κάνει μαθήματα γίνονται κανονικά. 
Στο έμψυχο δυναμικό του ανήκουν μερικοί από τους πιο αξιόλογους προπονητές και αθλητές που δραστηριοποιούνται στην ιππασία σήμερα. Κύριο μέλημα των ανθρώπων του είναι η καλή διαβίωση των αλόγων και η ασφάλεια στην προπόνηση των αθλητών και μαθητών σχολής.
Η Σχολή Ιππασίας του Ι.Ο.ΒΟ.Π. έχει κύριο στόχο τη σωστή εκπαίδευση και την παροχή ουσιαστικής ιππικής παιδείας σε όλους τους μαθητές της. Διαθέτει αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων και εφοδιάζει τους μαθητές με συστηματοποιημένη και ουσιαστική γνώση, η οποία είναι απαραίτητη για να συνεχίσουν επιτυχώς την ενασχόλησή τους με τα άλογα και την ιππασία, είτε οι στόχοι τους είναι αθλητικοί είτε ψυχαγωγικοί. 
Το Pony Club του Ι.Ο.ΒΟ.Π. είναι η πρώτη οργανωμένη Σχολή Ιππασίας για τους μικρούς φιλίππους, από 4 έως 8 ετών. Το κενό που καλύπτει είναι σημαντικό, καθώς η προσχολική ηλικία είναι η πιο κατάλληλη για εκμάθηση ιππασίας. Το γεγονός ότι οι μικροί φίλοι της ιππασίας εξοικειώνονται από νωρίς με τα πανέμορφα αυτά ζώα είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του σώματος και του χαρακτήρα τους, ενώ η χρήση pony για εκμάθηση ιππασίας σε μικρά παιδιά είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική.
Στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.ΒΟ.Π. εκτός από τους εξωτερικούς χώρους θεατών, από όπου είναι η εφικτή η παρακολούθηση των μαθημάτων και της προπόνησης των αθλητών, περιλαμβάνεται και το ζεστό club house, το οποίο επίσης έχει οπτική επαφή με τα ιπποδρόμια. Παρέχεται δωρεάν η χρήση wifi και μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το χυμό σας ή ένα snack σε ένα όμορφο περιβάλλον με βάση της διακόσμησης τα άλογα και την ιππασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...