Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Κάθε Κυριακή «Ελληνική Μυθολογία: Κοσμογονίες και Τιτανομαχίες, Κατορθώματα Θεών και Ηρώων» στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογάννη

Όποιος έχει ακούσει την Σάσα Βούλγαρη να αφηγείται παραμύθια καταλαβαίνει πολύ καλά ότι δεν πρέπει να το χάσει. Όσες φορές και να την ακούσουμε είναι λίγες. 
Φέτος θα την απολαύσουμε στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη όπου η η αρχαία ελληνική Τέχνη των Ραψωδών συναντά την παραδοσιακή προφορική αφήγηση και μεταμορφώνεται στο στόμα μια σύγχρονης ελληνίδας αφηγήτριας. Κλείστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας πριν εξαντληθούν μέσω groupon κάνοντας κλικ εδώ. (τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ από 8που είναι η κανονική τιμή)
Λίγα λόγια για την αφήγηση κάθε Κυριακή. Πόσα δόντια έχουν όλες μαζί οι Γραίες, πόσο ωραία είναι τα μήλα των Εσπερίδων, πως μοιάζουν τα μαλλιά της Γοργόνας κι από που γεννήθηκε ο Πήγασος… Με ιστορίες που αλλάζουν κάθε φορά, με λιτή σκηνική παρουσία, όπως ταιριάζει στην αφήγηση των μύθων με όχημα την φωνή, το τραγούδι, την αυτοσχεδιαστική κίνηση και με πρωτότυπα μουσικά όργανα μια παραμυθού βάζει τα πιο δυνατά της λόγια… για να ζωντανέψει τις μυθολογικές εικόνες μπροστά στα μάτια σας! Αξίζει να πάμε όλοι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...