Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Βόλτα σε έναν επιστημονικό παιδότοπο Planet Physics

Θέλετε να περάσετε υπέροχα και δημιουργικά με το παιδί σας; Στο χώρο του Planet Physics στα Βριλήσσια που είναι ουσιαστικά ένα καταπληκτικός επιστημονικός παιδότοπος πραγματοποιούνται καθημερινά σε τακτά χρονικά διαστήματα πειραματικές επιδείξεις από εξειδικευμένους Φυσικούς. 
Πολλά ενδιαφέροντα φαινόμενα της Φυσικής, τα οποία δεν μπορούν να παρουσιασθούν με τη μορφή ενός διαδραστικού εκθέματος, επιδεικνύονται από Φυσικούς με τη μορφή του πειράματος. 
Στη διάρκεια των πειραμάτων υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής του ακροατηρίου, προσδίδοντας με τον τρόπο αυτό μια διαδραστική “νότα” ακόμα και στις πειραματικές επιδείξεις. 
Δείτε την προσφορά 6€ από 12€ για Είσοδο & Ξενάγηση 2 Ατόμων στο Μουσείο Φυσικής Planet Physics. Ξεναγήσεις γίνονται ανά μία ώρα και διαρκούν 50’ (από εξειδικευμένο ξεναγό). Περιλαμβάνεται ελεύθερη πρόσβαση στους υπόλοιπους χώρους (παιδότοπος - χώρος δημιουργικής απασχόλησης) κάνοντας κλικ εδώ.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...