Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Προστασία από τον ήλιο με προϊόντα La Roche - Posay

Το καλοκαίρι είναι εδώ, σε λίγες μέρες τα σχολεία κλέινουν και η επιθυμία των παιδιών για ατελείωτες βόλτες στην θάλασσα για ξεγνοιασιά και παιχνίδι αυξάνονται! Το δέρμα όμως εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο έχει ανάγκη από σοβαρή προστασία.
Ένα από τα καλύτερα αντηλιακά προϊόντα που έχουμε δοκιμάσει είναι το Anthellios dermo-pediatrics Baby Lotion 50+, από την La Roche-Posay προσφέροντας υψηλή προστασία ειδικά προσαρμοσμένη στα παιδιά με πολύ ευαίσθητο δέρμα. Είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό, δεν τρέχει στα μάτια και είναι κατάλληλο στη χρήση σε σώμα και πρόσωπο. Σας το συστήνω ανεπιφύλαχτα! Θα το βρείτε εδώ σε πολύ καλή τιμή.
Εξαιρετικό προϊόν είναι και  καθώς και το Lipikar Fluid από την La Roche - Posay. Είναι ενυδατικό γαλάκτωμα με καταπραϋντική και προστατευτική δράση για όλη την οικογένεια. Χωρίς άρωμα και paraben, απορροφάται πολύ εύκολα και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση προστατεύοντας με τον καλύτερο τρόπο το πιο ευαίσθητο δέρμα. Θα το βρείτε  εδώΑξίζει να τα έχετε παντού μαζί σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...