Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η Μέρα Νύχτα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ανοίξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό, με 4 ημέρες –και νύχτες- εκδηλώσεων. 
Από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου, όλοι εμείς που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια ‘μικρογραφία’ του μέλλοντος, μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, το οποίο αντανακλά τον πλούσιο προγραμματισμό της μετέπειτα λειτουργίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Τις μέρες αυτές, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος υποδέχτηκε τους πρώτους του επισκέπτες με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, το οποίο ξεκινούσε από το απόγευμα και διαρκούσεέως το ξημέρωμα, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο… τη Νύχτα Μέρα! Η οργάνωση ήταν εξαιρετική!
Μουσική, Φωτογραφία, Αρχιτεκτονική, Αθλητισμός, Περιβάλλον, Δημιουργικά εργαστήρια, Ολονύχτιες Προβολές, Τέχνη, Μαγεία & Εκπλήξεις! Νίωθω πραγματικά τυχερή που ήμουν εκεί με την κόρη μου. 
Τα παιδιά μας πέρασαν εκπληκτικά! Μακάρι το πάρκο να συνεχίσει αυτές τις δράσεις, μακάρι όλοι εμείς να το διατηρήσουμε όπως είναι σήμερα και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο εθνικός μας πλούτος είναι το ήθος και η παιδεία που θα δώσουμε στα παιδιά μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...