Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Flash Tattoos

Ένα από τα βράδια που χάζευα στο internet έπεσα πάνω σε κάποιες καταπληκτικές φωτογραφίες που έδειχναν μαυρισμένα σώματα με αυτά τα χρυσά κοσμήματα που τελικά δεν είναι κοσμήματα και είναι tattoo.
Flash Tattoos! Πρόκειται για αυτοκόλλητα tattoo σε χρυσό ή ασημί που μιμούνται τα κοσμήματα σε εμφάνιση.Υπέροχα και πολύ στη μόδα. Κρατάνε περίπου 8- 10 μέρες. Θα τα βρείτε εδώ.Μπορούμε να τα βάλουμε μόνες μας. Διαλέγουμε το σχέδιο που θέλουμε και το κόβουμε στα μέτρα μας.Ξεκολλάμε την ειδική μεμβράνη που έχει μπροστά, τοποθετούμε στο σημείο που το θέλουμε με το tattoo να εφάπτεται στο δέρμα μας και από πάνω πιέζουμε με μια βρεγμένη πετσέτα. Το tattoo με το νερό θα ξεκολλήσει από το χαρτί και θα κολλήσει στο δέρμα μας. Μετά θα το ταμπονάρουμε με το χέρι μας και αν θέλουμε από πάνω μπορούμε να βάλουμε λίγο ταλκ. Αν το βάλουμε δε, σε ένα σημείο που δεν τρίβεται θα κρατήσει πολλές περισσότερες μέρες. Έπειτα όταν αρχίσει να ξεφτίζει μπορούμε να το αφαιρέσουμε με λάδι.Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα είδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...